about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت ارتباطات روسیه برای طرح‌های فناوری اطلاعات در روسیه بیش از 7 میلیارد روبل اختصاص داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه به‌تازگی از برگزاری رقابت برای دریافت گرنت پروژه‌های طراحی و ساخت و بهره‌برداری از محصولات دیجیتال روسیه خبر داد. 

بنابر گزارش سرویس مطبوعاتی این نهاد، امسال  7.1 میلیارد روبل به گرنت‌های طرح‌های فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بلاک چین و فناوری‌های نوین ساخت اختصاص‌یافته و اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند برای دریافت آن درخواست بدهند.  

ماکسیم پارشین، معاون وزیر ارتباطات روسیه در این خصوص اظهار داشت:

این برنامه‌ها به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند تا پروژه‌های مختلفی بتوانند درخواست حمایت گرنت بدهند. ما برای استارتاپ‌ها تا 20 میلیون و برای ابتکارعمل‌هایی که روی دیجیتالی کردن بیزنس متمرکزشده‌اند تا 300 میلیون پیشنهاد می‌کنیم. ضمن اینکه هم توسعه‌دهندگان محصولات فناوری اطلاعات و هم شرکت‌هایی که از محصولات دیجیتال بهره‌برداری می‌کنند می‌توانند گرنت دریافت کنند. ما از همه - از تیم‌های توسعه‌دهنده کوچک تا کسب‌وکارهای بزرگ - دعوت می‌کنیم در این رقابت شرکت کنند.

متقاضیان می‌توانند برای تمامی گرنت‌ها درخواست‌های خود را به‌صورت الکترونیک ارائه دهند. اپراتورهای گرنت‌ها وبینارهای هفتگی در مورد شرایط دریافت گرنت برگزار می‌کنند. 

وزارت ارتباطات روسیه برنامه گرنت را در قالب طرح فدرال «فناوری‌های دیجیتال» برنامه‌ی ملی «اقتصاد دیجیتال» اجرا می‌کند. 

پروژه‌های شرکت‌کننده در رقابت می‌بایست با اولویت‌های مورد تأیید هیئت‌رئیسه کمیسیون دولتی در حوزه توسعه دیجیتال، استفاده از فن‌آوری‌های اطلاعات و شرایط فعالیت‌های کارآفرینی مطابقت داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.