about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمایت از 2 جویشگر بومی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ دبیر کمیته راهبردی موتور جستجوهای بومی گفت: اقدامات و برنامه‌ریزی برای حمایت از سه جویشگر بومی وجود دارد اما به دلیل محدودیت بودجه، این تعداد به دو جویشگر کاهش می‌باید.

دکتر علیرضا یاری در نشست خبری در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم انتخاب راهبرد صحیح در این حوزه تأکید کرد و افزود: طرح ما در این حوزه پنج‌ساله است، سه سال برای توسعه و یکپارچه‌سازی و دو سال هم موضوع پشتیبانی از آن‌ها است که این کار به ثمر بنشیند.

وی مهم‌ترین چالش برای موفقیت جویشگرهای بومی را انتخاب نشدن از سوی مردم اعلام کرد و گفت: اگر بتوانیم مردم را به سمت این جویشگرها هدایت و جذب کنیم، موفق خواهیم بود.

یاری با اشاره به اینکه سه جویشگر بومی در شرف عقد قرارداد هستند، گفت: دو جویشگر شامل یوز و پارسی جو در سال‌های اخیر راه‌اندازی شده‌اند و همکاری با سومین جویشگر که کاملاً خصوصی است به‌زودی آغاز می‌شود.

* بخش خصوصی باید فناوری را به ایده نو تبدیل کند

وی وظیفه این مجموعه را جهت‌دهی و برنامه‌ریزی مناسب برای فعالیت جویشگرهای بومی اعلام کرد و گفت: بخش خصوصی باید فناوری را به ایده جدید تبدیل کند.

یاری، بازیگر اصلی در طرح جویشگر بومی بازیگران را بخش خصوصی دانست و گفت: عقیده داریم که آن‌ها باید نوآوری ایجاد کنند و به فکر کسب‌وکار باشند و از آن درآمد پایدار به دست آورند. وی اظهار کرد که مهم‌ترین سرویس فناوری اطلاعات در حوزه اقتصادی جویشگرها هستند ولی ورود به این بازار از همه موضوعات این حوزه سخت‌تر است و به همین دلیل جویشگرهای بومی در سه یا چهار کشور ازجمله روسیه موفق هستند.
وی اظهار کرد که یاندکس یکی از جویشگرهای بومی موفق در روسیه است که سالانه درآمد هنگفتی از طریق تبلیغات جذب می‌کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.