about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حفاظت کاربران در فضای سایبر

وزیر ارتباطات در چهلمین اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای آسیا و اقیانوسیه در سنگاپور، گفت: حفاظت از شهروندان در فضای سایبر از اولویت های ما است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به نقل از «مهر»؛  محمدجواد آذری جهرمی که برای شرکت در اجلاس کمیته مدیریتی جامعه مخابراتی آسیا و اقیانوسیه (۲۰۱۹ APT) به سنگاپور سفر کرده است، با اشاره به مضمون سخنرانی خود در این اجلاس، در توئیتر نوشت: حفاظت از شهروندان در فضای سایبری به خصوص در حوزه امنیت و حفظ حریم شخصی باید از اولویت‌های ما باشد.

وی گفت:

امروز استارت‌آپ های ایرانی بهترین هستند و ما از همه کشورها دعوت می‌کنیم در استارت‌آپ های ایرانی سرمایه گذاری کنند.

وزیر ارتباطات از جامعه جهانی خواست مقابل یکجانبه‌گرایی آمریکا بایستند و افزود:

جامعه جهانی بهای سنگینی برای یکجانبه‌گرایی آمریکا پرداخته است. بیایید در کنار هم بایستیم.

تازه ترین ها
گسترش
1405/06/31 - 22:49- جنگ سایبری

گسترش نبرد سایبری ایران و آمریکا به اقیانوس اطلس

نبرد سایبری ایران و آمریکا به اقیانوس اطلس گسترش یافت و نفتکش آمریکایی در تنگه جبل‌الطارق هدف قرار گرفت.

نگرانی
1405/06/31 - 16:00- آمریکا

نگرانی آمریکایی‌ها از عملکرد ضعیف شرکت‌های هوش مصنوعی

از هر چهار آمریکایی، سه نفر گفتند که شرکت‌های هوش مصنوعی برای جلوگیری از فاجعه اقدامات کافی انجام نمی‌دهند.

هشدار
1405/06/31 - 14:38- هوش مصنوعي

هشدار بانک‌ها در مورد ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی

بانک‌ها هشدار دادند که ربات‌های خرید مبتنی بر هوش مصنوعی، خطرات کلاهبرداری، تقلب و نقض حریم خصوصی داده‌ها را افزایش می‌دهند.