about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

حضور ژاپن در رزمایش سایبری ناتو

کشور ژاپن برای اولین بار در طول رزمایش‌های سایبری بین‌المللی ناتو، به عنوان یک شرکت‌کننده در آن حضور پیدا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به دنبال این که ژاپن و کشورهای غربی نگران تهدیدات هکری از سوی چین هستند، ژاپن برای اولین بار به یک شرکت‌کننده کامل در رزمایش امنیت سایبری ناتو تبدیل شد.

رزمایش ائتلاف سایبری (Cyber Coalition exercise) از تاریخ 1 دسامبر شروع شده و تا پنجم همین ماه ادامه دارد. در این رزمایش سناریوهای مختلفی مانند حملات سایبری در هنگام درگیری‌های مرزی، نفوذ به سامانه‌های دولتی و انجام حمله متقابل به دشمنان فرضی می‌شود.

ژاپن در رزمایش‌های سال 2015 تا 2018 تنها نقش ناظر را بر عهده داشت؛ اما با توجه به اینکه همسایه چین بود و قصد تقویت توانایی‌های جنگ سایبری را دارد به یک شرکت‌کننده کامل تبدیل شد.

یکی از مقامات وزارت دفاع گفت:

ژاپن در زمینه سایبری، تجربه کمی در رزمایش‌های بین‌الملل دارد. مسائل مختلفی وجود دارند که ما باید به آن‌ها غلبه کنیم. برای مثال می‌توان به مانع زبان اشاره کرد. شرکت در تمرینات چندگانه به ما اجازه می‌دهد برای عملیات واقعی آماده شویم.

در حال حاضر دفاع سایبری ژاپن از سوی کشورهای غربی موردانتقاد قرار گرفته است؛ زیرا این احتمال وجود دارد که یک حمله به رایانه‌های ژاپنی، آسیبی جدی به اروپا و آمریکا وارد کند. ژاپن نه تنها از لحاظ جغرافیایی به چین بسیار نزدیک است؛ بلکه روابط اقتصادی عمیقی نیز با آن دارد.

مقامات یاد شده معتقدند گروه‌های هکری چین به صورت پیوسته در حال گسترش یافتن هستند. این افراد به دولت‌ها و شرکت‌های سرتاسر جهان حمله می‌کنند. از طرفی چین از سال 2015 یک واحد جنگ سایبری را به عنوان بخشی از ارتش خود راه‌اندازی کرده است.

مقامات آمریکایی و اروپایی باور دارند، توان سایبری چین به اندازه‌ای رشد کرده است که می‌تواند رقیبی برای روسیه باشد. نگرانی پیرامون اقدامات چین باعث شد تا آن‌ها به دیگر کشورها نسبت به استفاده از تجهیزات چینی به خصوصی فناوری 5G هشدار بدهند.

رزمایش ائتلاف سایبری ناتو با داشتن مرکز فرماندهی در استونی، یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌های بین‌المللی در نوع خود به حساب می‌آید. در سال جاری بیش از 30 کشور شامل آمریکا، اتحادیه اروپا و اوکراین در این رویداد شرکت می‌کنند.

کارکنان وزارت دفاع ژاپن و نیروی دفاع شخصی این کشور، گروهی 20 نفره را برای حضور در رزمایش آماده کرده بودند.

 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.