حضور پررنگ زنان هندی در حوزه فناوری اطلاعات
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کریشنان رامانوجام (Krishnan Ramanujam)، رئیس جدید صنعت فناوری اطلاعات «Nasscom» گفت که اولویت اصلی صنعت فناوری اطلاعات این است که هند را به قطب دیجیتال جهان تبدیل کند.
وی در مصاحبهای با وبگاه تخصصی «ET» اعلام کرد که تطبیق پایگاه عظیم استعدادهای هند به طور مؤثر برای حمایت از محیط تقاضای فعلی برای صنعت فناوری اطلاعات هند به ارزش 220 میلیارد دلار در دهه آینده کلید این هدف خواهد بود.
رامانوجام، که همچنین رئیس بخش رشد شرکت با 0.18 درصد «NSE»، بزرگترین خدمات فناوری اطلاعات هند، است، اظهار داشت که استفاده از فرصتهای شغلی و مهارتی برای میلیونها زن و همچنین مردم در شهرهای سطح دوم و سوم به رشد این بخش کمک میکند.
وی افزود :
«اگر مراقب نباشیم، داستان سود جمعیتی عالی میتواند به خنجر جمعیتی تبدیل شود. اولویت اصلی ناسکام، تبدیل هند به قطب دیجیتال جهان است. شکاف فعلی بین تقاضا و عرضه استعداد در هند حدود 21 درصد است. علیرغم این رقم بالا، کشور در واقع در موقعیتی بسیار برتر از هر اقتصاد دیگری قرار دارد. از آنجایی که صنعت در دهه آینده به یک محیط تقاضای بالا نگاه میکند، همکاری با طرحهای دولتی، شرکتها و مؤسسات آموزشی ضروری است تا اطمینان حاصل شود که دانشجویانی که اکنون وارد بازار میشوند، به مهارتهای مربوطه برای این دوره مجهز هستند.»
رئیس جدید صنعت فناوری اطلاعات ناسکام تأکید کرد که با توجه به حضور تقریباً 36 درصد زنان در صنعت فناوری اطلاعات هند، بهبود مشارکت زنان در این نیروی کار میوهای کم اهمیت است که فشار بزرگی برای کاهش شکاف استعدادها خواهد بود.
وی ادامه داد که با توجه به شتاب تقاضا، که همه شرکتهای عضو NASSCOM دیدهاند، رسیدن به 350 میلیارد دلار (درآمد بخش BPM فناوری اطلاعات) در 3 تا 5 سال آینده بسیار در محدوده احتمالی است.
رامانوجام جانشین «Accenture» در هیئت مدیره هند و رِکا ام (Rekha M)، مدیر عامل ارشد Nasscom شد.
در او اخیراً در خدمات مشاوره تاتا (TCS) به عنوان بخشی از راهبرد عملیاتی جدید شرکت، که از اول آوریل سال جاری آغاز شده، مسئولیت رشد شرکت را بر عهده گرفته است.
رامانوجام گفت که فرصت شرکت در مسیر رشد بخش فناوری اطلاعات هند را داشته و قصد دارد فرصتهای مشابهی برای دانشجویان خارج از شهرهای سطح بالا داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد :
«همانطور که مردم نسل من 30 تا 40 سال پیش به سطحی از رفاه رسیدند که غیرقابل تصور بود، همین پتانسیل برای 2 نسل بعدی، حداقل در شهرهای درجه 2 و 3 ما برای انجام این جهش، نیز وجود دارد.»