about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

برخی عناصر گارد ملی آمریکا در رزمایشی 4 روزه شرکت کردند تا توان دفاعی خود را افزایش دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اعضای دفاع سایبری گارد ملی ویرجینیای غربی آمریکا در رزمایشی چندروزه به میزبانی دفتر فناوری ویرجینیای غربی شرکت کردند تا با تهدیدات امنیت سایبری و حملات احتمالی به زیرساخت‌های سایبری این کشور مقابله کنند.

در این رزمایش 4 روزه مجازی و حضوری، اعضای ادارات محلی و کشوری ازجمله مسئولین سامانه‌های تحصیلی از سراسر کشور دور هم جمع می‌شوند تا تهدیدات مربوط به سامانه‌ها و شبکه‌های سایبری را شناسایی کنند. این تهدیدات بدافزارها، باج افزارها، حملات DDoS، فیشینگ و اقدامات مخرب دیگری را شامل می‌شود.

جودی اوگل (Jody Ogle) یکی از اعضای سایبری نیروی هوایی آمریکا در این رابطه اظهار داشت:

اهداف اصلی ما برای شرکت در این رزمایش این است که با کمک دفتر فناوری ویرجینیای غربی عملیات تمرینی انجام داده و روش‌های عملیاتی موجود را اصلاح کنیم. اهداف دیگر ما اصلاح طرح مقابله با حوادث سایبری داخلی، انسجام توافقنامه‌های کمک‌رسانی متقابل و ایجاد فرصت برای اعضای جدید دفاع سایبری است.

وی در ادامه افزود:

در حال حاضر ایجاد اعتماد و افزایش روابط، پیش از یک حادثه سایبری موجب می‌شود در زمان مقابله با این حوادث کارآمدتر و سریع‌تر عمل کنیم. این موضوع خود باعث کاهش اثرات یک حمله سایبری می‌شود.

به‌تازگی 15 عضو دفاع سایبری گارد ملی ویرجینیای غربی یک دوره هکری به نام کلاه‌سفید (white-hat) را به اتمام رساندند. هکرهای کلاه‌سفید در بازرسی زیرساخت شبکه برای یافتن آسیب‌پذیری‌های امنیتی با ادارات همکاری می‌کنند و هدف آن‌ها شناسایی و اصلاح آسیب‌پذیری شبکه‌ها است.

جودی اوگل در انتها خاطرنشان کرد:

امنیت سایبری مأموریتی است که ما آن را از دو منظر پیشگیری و واکنش جدی می‌گیریم. تمرین و همکاری با شرکایمان برای پیشگیری و مقابله با حملات سایبری مأموریتی است که هم به آن افتخار می‌کنیم و هم به آن اشتیاق داریم.

منبع:

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.