about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حضور نامرئی (بخش دوم)

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ در پی حمله سایبری به موسسه اقیانوس‌شناسی وود هول آمریکا، مسئولان امنیتی آمریکا این حمله را به دولت چین نسبت دادند. اتهامی که تنها دلیلش، انگیزه هکرها از سرقت اطلاعات عنوان شده است.
البته مسئولان آمریکایی، به این نکته اذعان دارند که میزان و نوع دقیق اطلاعات مسروقه را نمی‌دانند، اما از این موضوع اطمینان دارند که هکرها غیراز اطلاعات شخصی کارکنان به دنبال اطلاعات دیگری بوده‌اند. حال سؤالی که ذهن آنها را به خود مشغول ساخته، این است که چین دقیقاً چه هدفی را از حملاتی نظیر این حمله دنبال می‌کند. آمریکا، معمولا حملاتی را که با انگیزه سرقت اطلاعات اقتصادی، نظامی یا سیاسی انجام می‌شود به چین نسبت می‌دهد.
بنا به ادعای تحلیل‌گران آمریکایی، چینی‌ها از رشد اقتصادی قابل قبولی در سطح منطقه و دنیا برخوردار هستند و همین موضوع سبب شده آنها به یک نیروی دریایی توانمند برای حفاظت از منافعشان در سطح اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد نیاز داشته باشند. چینی‌ها از مسیرهای تجاری قطب، به عنوان یکی از خطوط راهبردی استفاده می‌کنند. آنها دائماً در حال ارتقای توانمندی‌های دریایی خود هستند و نیاز به اطلاعات به روز در این زمینه دارند. آمریکایی‌ها مدعی هستند چین از حملات سایبری برای به روز رسانی اطلاعات خود استفاده می‌کنند. اما عده‌ای دیگر نیز معتقدند پکن، تلاش می‌کند تا از این طریق، نقاط ضعف رقبایش را پیدا کرده و بتواند از این موضوع برای اعمال فشار به آنها، استفاده کند. از منظر دید تحلیل‌گران آمریکایی، چین تلاش می‌کند تا به صورت کاملاً مخفیانه و نامشخص، صنایع آمریکایی را تحت نظارت و کنترل خود در بیاورد، موضوعی که قطعاً صنایع آمریکایی را با خسارت‌های کلان مواجه خواهد کرد. از همین رو، سرقت اطلاعات فردی، نیاز چین را مرتفع نخواهد کرد و آنها دستیابی به اطلاعات سازمانی را در دستور کار خود قرار خواهند داد، موضوعی که برای چین نیز خالی از ضرر نیست.
از طرفی، چین تلاش کرده تا با اتخاذ سیاست‌های جدید، فشار مضاعفی را بر شرکت‌ها و صنایع آمریکایی مشغول در چین وارد کند. چندی پیش، پکن قانونی را وضع کرد تا بر اساس آن، کلیه شرکت‌های آمریکایی فناوری شاغل در چین، موظف به ارائه کدهای نرم‌افزاری خود به دولت چین  شدند. موضوعی که با واکنش مقامات آمریکایی همراه بود. آمریکایی‌ها معتقدند که این کار سبب جلوگیری از گسترش فناوری در چین خواهد شد. به نظر می‌رسد که چینی‌ها نیز تصور متقابلی از آمریکایی‌ها دارند و قصد دارند با تصویب این چنین قوانینی، جلوی نفوذ آمریکا را بگیرند. چین و آمریکا، توانایی‌های طرف مقابل را می‌شناسند و قطعاً در این شطرنج سیاسی، بی گدار به آب نخواهند زد. 

 

بخش اول

تازه ترین ها
ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.

حمله
1403/10/24 - 08:19- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه آیندهوون؛ توقف آموزش در قلب صنعت تراشه

دانشگاه هلندی تحت حمایت هولدینگ ای اس ام ال که در جنگ تراشه آمریکا-چین موثر است، پس از حمله سایبری کلاس‌ها را متوقف کرد.