حضور روبات های چترباز در ارتش های آینده
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چتر نجات ابزاری بسیار ساده است. یک پوشش پارچه ای بسیار بزرگ که سرعت سقوط از ارتفاع انسان یا هر شی که به آن متصل است را کاهش می دهد. نیروی های ارتشی از این ابزار برای انجام حمله ی هوایی و غافلگیر کردن دشمن استفاده می کنند.
چه اتفاقی رخ می دهد اگر روبات ها، جایگزین پیاده نظام چتر باز شوند؟
شرکت دیزنی به تازگی از پروژه ای به نام «استنترونیک» (stuntronic) رونمایی کرد. در این طرح روباتی ساخته شده است که از طریق سیم به هوا پرتاب شده، در هنگام فورد با استفاده از شتاب سنج، ژیروسکوپ و لیزر محدوده فرود را شناسایی کرده و به سلامت به زمین باز می گردد. این محصول از نظر ظاهری به بدن های روباتیک موجود در فیلم «Westworld» شبیه است.
به نظر می رسد دستاورد بالا به یکی از سوالات اساسی پژوهشگران پاسخ داده است. چگونه روبات ها می توانند از طریق آسمان جابه جا شوند؟ براساس پژوهش یاد شده اگر روبات ها بتوانند به کمک حسگرها و هرگونه تجهیزات دیگری که دارند از روی زمین پرش کرده و بر آن فرود آیند. در آینده می توانند با توجه به شرایط بین دو حالت زمینی و هوایی سوییچ کرده، به حرکت ادامه دهند.
روبات هایی که قابلیت جمع آوری داده ها را به منظور دستیابی به هدف مذکور دارند، قادر خواهند بود فضاهای خالی را در واحدهای هوایی پر کرده یا به طور کل جایگزین سربازان انسانی بشوند.
برای نمونه ای دیگر می توان به بوستون داینامیک (Boston Dynamics)، اشاره کرد. این شرکت روباتی به نام اطلس ایجاد کرده است که می تواند در هر نوع محیطی بدود، تعادل خود را حفظ کند، بپرد یا پشتک بزند. از طرفی هم اینک تحقیقات گسترده ای روی انواع روبات های قاتل صورت گرفته است و ارتش تعدادی از کشورها قصد دارند در آینده ای نزدیک از آنها استفاده کنند.