حضور امارات در نشست وزیران اقتصاد دیجیتال G20
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ عمر سلطان العلما (Omar Sultan Al Olama)، وزیر دولت امارات در امور هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و برنامههای دورکاری، اظهار داشت که هدف امارات متحده عربی تقویت گفتوگو برای یکپارچهسازی تلاشهای جهانی در پیشبرد زیرساختهای دیجیتالی قوی و پرورش مهارتهای دیجیتال، همسو با تغییرات چشمانداز جهانی است.
العلما با تأکید بر سرعت جهانی شدن فناوری و هوش مصنوعی، افزود که حمایت از استعدادهای نوآور با مهارت در زمینههای دیجیتالی نوظهور بسیار مهم است.
این گفتگو در جریان نشست وزیران اقتصاد دیجیتال G20 به میزبانی هند صورت گرفت. رهبران جهانی در زمینه اقتصاد دیجیتال به عنوان نمایندگان عوامل راهبردی در ترویج رشد اقتصادی جهانی و رونق آینده در بخشهای مختلف در نشست حضور یافتند.
این مقام اماراتی تصریح کرد که زیرساختهای دیجیتال نقشی اساسی در پیشرفت اجتماعی و رشد اقتصادی ایفا میکند و یک عنصر حیاتی در توسعه است که شامل تدوین استراتژیها و برنامههای روشن برای تضمین یک اقتصاد دیجیتال پررونق و ابتکارات امارات مانند راهبرد ملی برای اقتصاد دیجیتال با هدف 2 برابر کردن سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی غیرنفتی تا سال 2031 میشود.
امارات همچنین به دنبال دستیابی به رهبری جهانی در سرعت اینترنت تلفن همراه و استفاده از پیشرفتهای تکنولوژیکی، از جمله هوش مصنوعی، در خدمات دولتی برای توانمندسازی زیرساختهای دیجیتالی قوی است.
وی بر اهمیت ایجاد امنیت زنجیرههای تأمین جهانی برای تقویت اقتصاد دیجیتال و ضرورت نوآوری و اتخاذ مکانیسمهای خاص بهویژه برای کسب و کارهای کوچک و متوسط (SME) برای بهبود انعطافپذیری در اقتصاد دیجیتال تأکید کرد و گفت که چنین تلاشهایی نشان دهنده یک مسئولیت جهانی است که نیاز به همکاری بینالمللی دارد.
العلما همچنین به اهمیت همسویی نتایج آموزش و پرورش با تغییرات تکنولوژیکی جهانی و الزامات بازار نیروی کار آینده و ضرورت آمادهسازی جوامع و جوانان با مهارتهای دیجیتال اشاره کرد.
به گفته العلما، موفقیت امارات در حمایت از مهارتهای دیجیتال از طریق برنامه هوش مصنوعی است که باعث فارغالتحصیلی بیش از 400 مقام دولتی شده و بیش از 30 هزار نفر را آموزش داده که در برنامههای دیجیتال مختلف تحت طرحهای ابتکاری مانند برنامه ملی هوش مصنوعی، برنامه ملی کدگذاران و طرح ابتکاری یک میلیون رمزگذار عرب شرکت کردهاند.
ابتکارات آموزش دیجیتال امارات متحده عربی همچنین به 7 کشور گسترش یافته و بیش از 40 هزار دانشجو از آن بهرهمند شدهاند. علاوه بر این، کشور با راهاندازی «Falcon 40B» از طریق مؤسسه نوآوری فناوری (TII) گامی مهم برداشت و اخیراً رتبه اول را در جدول امتیازات «Hugging Face» دارد.
وزیر اماراتی از تلاشهای هند در سازماندهی نشستهای اقتصاد دیجیتال در G20 و تعهد این کشور به تقویت نوآوری دیجیتال از طریق همکاری با مؤسساتی مانند مؤسسههای فناوری هند و دانشگاه هوش مصنوعی محمد بن زاید در امارات قدردانی کرد. هدف این تلاشها تضمین یک اقتصاد دیجیتالی موفق و کمک قابل توجهی به ساختن آینده دیجیتال امیدوارکننده است.
علاوه بر این، العلما به دولت هند به دلیل موفقیت مأموریت اخیر خود در ماه تبریک گفت که نشان دهنده اهمیت اکتشاف فضا در سفر پیشرفت فناوری است.
به گفته کارشناسان، نشست وزیران اقتصاد دیجیتال G20 بر زیرساختهای دیجیتال، نوآوری دیجیتال، تضمین امنیت و انعطافپذیری اقتصاد دیجیتال و توسعه مهارتهای دیجیتال با هدف افزایش آمادگی استعدادها برای آینده متمرکز بود.