حضور اسرائیل در دومین اجلاس بینالمللی مقابله با باجافزار در کاخ سفید
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ چندی پیش، کاخ سفید 36 کشور و همچنین اتحادیه اروپا را برای دومین اجلاس بینالمللی مقابله با باجافزار (CRI) در سال 2022 گرد هم آورد.
در طول این اجلاس که در روزهای 31 اکتبر و اول نوامبر امسال برگزار شد، اجلاس بینالمللی مقابله با باجافزار و شرکای بخش خصوصی در مورد اقدامات مشترک و ملموس برای مقابله با گسترش و تأثیر ر در سراسر جهان بحث و گفتگو کردند.
کارشناسان معتقدند که در طول سال گذشته، این اجلاس برای افزایش انعطافپذیری همه شرکا، مختل کردن مجرمان سایبری، مقابله با منابع مالی غیرقانونی، ایجاد مشارکتهای بخش خصوصی و همکاری در سطح جهانی برای مقابله با این چالش تلاش کرده است. این کار تحت نظارت 5 گروه کاری انجام شد : اختلال انعطافپذیری، مقابله با تأمین مالی غیرقانونی، مشارکت عمومی-خصوصی، و دیپلماسی، که هر کدام بهوسیله کشورهای مختلف رهبری میشوند.
برای پیشبرد این کار در سال آینده، اجلاس یک کارگروه بینالمللی مقابله با باجافزار (ICRTF) و یک واحد همجوشی در مرکز دفاع سایبری منطقهای (RCDC) ایجاد خواهد کرد، جعبه ابزار محقق را تحویل و درگیری فعال و پایدار با بخش خصوصی و تمرینات مقابله با باجافزار را هر 2 سال یکبار انجام میدهد.
کشورهای شرکت کننده شامل امارات متحده عربی، ژاپن، استرالیا، نیوزیلند، سنگاپور، آفریقای جنوبی، مکزیک، کره جنوبی، اکثر کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین خود اتحادیه اروپا و اوکراین بودند. رژیم صهیونیستی نیز در این اجلاس حضور داشت؛ روسیه، کره شمالی و چین حضور نداشتند.
کاملا هریس (Kamala Harris)، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، در توییتر نوشت :
«باجافزار سالانه هزاران شرکت و شخص را تحت تأثیر قرار میدهد، به همین دلیل است که دولت ما 37 شریک جهانی و بخش خصوصی را برای مقابله با گسترش و تأثیر آن گرد هم آورده است. ما با همکاری یکدیگر امنیت سایبری خود را بهبود خواهیم داد و از شهروندان خود محافظت میکنیم.»
اولین اجلاس بینالمللی مقابله با باجافزار در اکتبر سال گذشته برگزار شد و کاخ سفید از طریق ویدئو کنفرانس بیش از 30 کشور را گرد هم آورد که همگی با چالشهای باجافزار روبرو هستند. البته، سال گذشته نیز روسیه، کره شمالی و چین کنار گذاشته شدند؛ همانطور که امسال نیز چنین بود.