about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اَپل، هزاران بازی را از فروشگاه برنامه چینی حذف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ با افزایش تنش میان ایالات متحده و چین، عملیات‌های چینی اَپل شامل میلیون‌ها مشتری اَپل و بخش عمده‌ای از عملیات تولیدی شرکت، در معرض خطر قرار می‌گیرند. کارشناسان معتقدند که چین احتمالاً با آغاز حذف هزاران برنامه از «App Store» چینی، روزنه‌های موردنظر اَپل برای بهره‌برداری در سال‌های قبل را می‌بندد. این امر می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در آینده برای شرکت شود.

به گزارش «AppInChina»، اوایل ماه جاری، اَپل بیش از 47 هزار برنامه را از App Store چینی حذف کرد. این حرکت غیرمنتظره نبود، زیرا اَپل اخیراً برای از بین بردن بازی‌ها و بازی‌های پولی با خریدهای درون برنامه‌ای فروخته شده، حتی اگر هنوز منتظر تصویب رگولاتورهای چینی بود، تغییر سیاست داد.

این اولین باری نیست که شرکت اَپل تغییرات قابل توجهی در خدماتش در چین اعمال می‌کند. کارشناسان غربی مدعی هستند که رگولاتورهای چینی اَپل را مجبور به غیرفعال کردن «iBookstore» و «iTunes Movies» در پکن در ماه آوریل 2016، تنها 6 ماه پس از راه‌اندازی این فروشگاه‌ها در چین از سوی اَپل، کردند.

کل عملکرد فروشگاه اَپل در چین نیز به یک شکاف خاص بستگی دارد؛ فروشگاه‌های برنامه‌های خارجی در چین معمولاً باید با یک شریک چینی، دارای اکثریت سهام و اپراتور، برای سرمایه‌گذاری مشارکت کنند، اما اَپل فروشگاه خود را در چین اداره می‌کرد. این شرکت تاکنون ظاهراً از اشتراک کد منبع برای «iOS» با چین خودداری کرده، زیرا با دولت این کشور هنوز به توافق نرسیده است.

اخیراً، دولت ترامپ اقدامات قابل توجهی علیه شرکت‌های فناوری چینی انجام داده و کار آنها را برای تجارت در آمریکا سخت‌تر کرده است. رئیس جمهور ایالات متحده اوایل ماه جاری دستورالعمل‌هایی را برای ممنوعیت تیک‌تاک (TikTok) و وی‌چَت (WeChat)، غول‌های فناوری چینی تحت مالکیت «ByteDance » و «Tencent »، در کشور آمریکا صادر کرد؛ دولت ترامپ همچنین محدودیت‌های مربوط به هوآوی، سازنده تلفن چینی را تشدید کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.