about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر امسال 14600 درخواست برای حذف محتوای رسانه‌های اجتماعی ارائه کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بخش سایبری دفتر دادستانی ایالتی رژیم صهیونیستی از زمان شروع جنگ با حمله طوفان‌الاقصی، حدود 5 هفته پیش، بیش از 21 هزار محتوا از جمله صفحات و حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی را شناسایی و به آنها رسیدگی کرده است.

این محتواها تحریک به حمله علیه رژیم غاصب، تمجید از اقدامات حماس و محتوای مرتبط با این سازمان را منتشر می‌کنند.

محتواها شامل پست‌هایی است که اقدامات حماس را تمجید می‌کنند و تصاویر تحقیرآمیز صهیونیست‌ها و گروگان‌های ربوده شده را در نزدیکی غزه نشان می‌دهند.

بخش سایبری بیش از 14600 درخواست برای حذف محتوا ارسال و ادعا کرده که بیش از 91 درصد از محتوای درخواستی، عمدتاً از فیس‌بوک، اینستاگرام، تیک‌تاک و یوتیوب، با موفقیت حذف شده است.

به منظور موفقیت در این کار، دفتر دادستان ایالتی با ارتش رژیم صهیونیستی، شین‌بت، اداره ملی سایبری و پلیس همکاری نزدیک داشته است.

علاوه بر فعالیت‌های فوق، بخش سایبری خواستار حذف هشتگ‌های مرتبط با حماس شده است. هشتگ‌های پیوست شده به ده‌ها ویدئوی حامی حماس که صدها میلیون بازدیدکننده داشته‌اند، حذف شده‌اند.

همچنین درخواستی از تیک‌تاک برای حذف چندین ویدیوی حاوی آهنگ‌های ستایش حماس در جشن حمله گسترده در 7 اکتبر امسال ارائه شد. این آهنگ‌ها به عنوان موسیقی متن برای چندین هزار ویدیو در تیک‌تاک استفاده شد و تیک‌تاک این ویدیوها را حذف کرد.

این فعالیت مکمل تلاش‌های دادستانی برای رسیدگی به پرونده افرادی است که به طور صریح یا ضمنی حمایت خود را از حماس و فلسطین و اقدامات آنها علیه رژیم کودک‌کش اعلام می‌کنند. از آغاز جنگ، دادستانی اسرائیل بیش از 60 کیفرخواست مرتبط با این موضوع تنظیم کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.