about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حادثه در پاریس، رزمایش در آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تنها چند روز بعد از حوادث تروریستی در پایتخت فرانسه، شرکت برق منطقه آمریکای شمالی (NERC)، اقدام به برگزاری رزمایشی با محوریت حملات فیزیکی و سایبری به شبکه برق آمریکا، کانادا و مکزیک کرد. آمریکایی‌ها مدعی هستند در صورت بروز حمله‌ی سایبری یا فیزیکی به صنایع تولید و توزیع برق این کشور، بخش اعظمی از آمریکا در خاموشی مطلق فرو خواهد رفت و در پی آن خسارت میلیارد دلاری و غیرقابل جبران به اقتصاد این کشور وارد خواهد شد.
در این رزمایش که سومین نمونه مشابه آن از سال 2011 به بعد بود، حملات گسترده سایبری و فیزیکی به سامانه‌های تولید، کنترل و توزیع برق در آمریکا صورت پذیرفت. رزمایش مذکور که به گرید اکس 3 (GridEx III) معروف است، بیش از 350 عدد از تأسیسات مرتبط و حدود 10 هزار نفر از کارمندان این صنعت حضور داشتند.
در چند ماه اخیر، موضوع حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا خصوصاً صنعت برق این کشور، به یک موضوع خاص و جذاب تبدیل شده است؛ تا جایی که این مباحث به مناظره‌های انتخاباتی کاندیداهای انتخابات 2016 آمریکا نیز راه پیدا کرده است. مقامات آمریکایی معتقدند که هر چهار سال یک‌بار، یک واقعه امنیتی برای صنعت برق این کشور رخ می‌دهد. به نظر می‌رسد این ادعا و در پی آن اتهام به کشورهای مختلف از جمله ایران از سوی مقامات غربی و آمریکایی، تلاش این کشور برای ایجاد اجماع و اتحاد جهانی علیه کشورهای غیر هم‌پیمان است. آمریکا و متحدان غربی‌اش در تلاش هستند تا با تصویب کنوانسیونی در زمینه سایبری همانند کنوانسیون ژنو، راه برای تسلط هر چه بیشتر بر ملل مختلف هموار سازند.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1405/06/21 - 12:21- هوش مصنوعي

سوءاستفاده جاسوسان روسی از کلود در حملات سایبری

شرکت آنتروپیک اعلام کرد یک گروه جاسوسی سایبری مرتبط با روسیه را شناسایی و فعالیت آن را متوقف کرده است؛ گروهی که از ابزار هوش مصنوعی کلود در حملاتی علیه بیش از ۲۰ سازمان دولتی، اطلاعاتی، دیپلماتیک و دفاعی استفاده کرده بود.

حمله
1405/06/21 - 12:12- جرم سایبری

حمله دیداس به غول تجارت الکترونیک روسیه

وایلدبریس، اعلام کرد یک حمله سایبری باعث تأخیر در پرداخت بدهی‌های این شرکت به برخی فروشندگان شده و تا زمان رفع مشکل، میلیاردها روبل از مطالبات آنها پرداخت‌نشده باقی مانده است.

انتصاب
1405/06/21 - 12:05- آمریکا

انتصاب مدیر جدید هوش مصنوعی در فرماندهی سایبری آمریکا

فرماندهی سایبری آمریکا، رونزل گرین، از مدیران باسابقه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا، را به‌عنوان مدیر ارشد هوش مصنوعی این فرماندهی منصوب کرد.