about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای مقابله با چین و روسیه خواستار وضع قوانین جدید در حوزه فناوری و سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ جو بایدن روز جمعه 19 فوریه 2021 طی ادعایی از آمریکا و سایر ملت‌های دموکراتیک درخواست کرد در مورد مسائل فناوری و امنیت سایبری «قوانین راه» تعریف کنند، به‌ویژه به‌عنوان بخشی از تلاش‌ها برای مقابله با چین و روسیه.
بایدن در بخشی از صحبت‌های خود در اجلاس امنیتی مونیخ که به‌صورت مجازی در کاخ سفید برگزار شد گفت:


«ما باید قوانینی را وضع کنیم که پیشرفت فناوری و هنجارهای رفتاری در فضای سایبری، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی را کنترل کند و از آن‌ها در راستای منافع مردم استفاده شود نه به ضرر آن‌ها.»

 


بایدن ضمن تمرکز بر مقابله با چین در مسائل این‌چنینی، به‌طور ویژه خواستار شفافیت بیشتر در خصوص افراد و گروه‌هایی شد که پشت سر شرکت‌های بزرگ چینی قرار دارند.
آمریکا پیش‌ازاین ضمن اتهام زنی علیه شرکت‌های فناوری چینی نظیر تیک‌تاک و هوآوی مدعی شده بود این شرکت‌ها اطلاعات آمریکایی‌ها را در اختیار دولت چین قرار می‌دهند.
بایدن در ادامه صحبت‌های خود مدعی شد:


«شرکت‌های آمریکایی و اروپایی برای جلوگیری از فساد و اقدامات انحصاری ملزم به افشای عمومی ساختارهای حاکمیت شرکتی و پیروی از قوانین خاصی هستند که شرکت‌های چینی نیز باید این استانداردها را رعایت کنند.»


بایدن روسیه را هم بی‌نصیب نگذاشت و ضمن اتهام زنی علیه این کشور مدعی شد:


«تعیین هنجارها در فضای سایبری برای ایستادگی در برابر تجاوزهای روسیه ضروری است. همچنین این اقدام ما را قادر خواهد ساخت تا تهدیدات ناشی از جانب روسیه را شناسایی کنیم. کرملین با حمله به دموکراسی ما و ایجاد فساد سعی دارد سیستم حکمرانی ما را تضعیف کند... به همین دلیل رسیدگی به اقدامات روسیه و عملیات هکری این کشور در شبکه‌های رایانه‌ای آمریکا، اروپا و دنیا برای محافظت از امنیت جمعی ما حیاتی شده است.»


به گفته یکی از مقامات ارشد کاخ سفید، بایدن به‌زودی و پس از تکمیل بررسی حادثه سولار ویندز، اقدامات اجرایی برای رفع شکاف‌ها در امنیت سایبری فدرال آمریکا را انجام خواهد داد.
بایدن در ادامه ادعاهای خود تأکید کرد:


«چالش‌های با روسیه ممکن است با چالش‌های چین متفاوت باشند؛ اما به همان اندازه واقعی هستند. ما خواستار آینده‌ای هستیم که در آن‌همه ملت‌ها بتوانند بدون تهدید به خشونت و اجبار و آزادانه راه خود را تعیین کنند.»
 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.