جو بایدن، رقیب انتخاباتی ترامپ گفت بیت کوینی ندارد
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از کریپتو گلوب، اظهارات تازه بایدن بهواسطه هکشدن حساب توییتریاش صورت گرفت. روز چهارشنبه گروهی از هکرها توانستند تا با دسترسی به اطلاعات برخی از کارکنان ردهبالای توییتر، کنترل ۴۵ حساب تاییدشده در توییتر را به دست بگیرند. آنها سپس با انتشار توییتهایی از دنبالکنندگان این افراد خواستند تا به آدرسهای مشخصی بیت کوین ارسال کنند و آنها نیز در عوض دو برابر مبلغ ارسالی را به آنها بر میگردانند.
توییتر روز گذشته اعلام کرد که هکرها با دسترسی به اطلاعات تیم پشتیبانی توییتر موفق شدند تا ۱۳۰ حساب مختلف را هک کنند. در بخش دیگری از اطلاعیه توییتر آمده بود که هکرها توانستند تا با استفاده از ابزارهایی که در اختیار گرفته بودند، رمز عبور ۴۵ حساب را تغییر دهند و سپس به انتشار توییتهای مورد نظرشان پرداختند.
حساب توییتری جو بایدن یکی از همین ۴۵ حساب کاربری بود که توسط هکرها هک شد. هکرها توییتی با انتشار توییتی با عنوان «اگر ۱,۰۰۰ دلار ارسال کنید، ۲,۰۰۰ دلار به شما باز میگردانم»، به دنبال گول زدن دنبالکنندگان حساب کاربری جو بایدن بودند. آنها یک آدرس بیت کوین هم برای ارسال پول در توییت قرار داده بودند.
بایدن در واکنش به اتفاقات چهارشنبه شب، توییت دیگری منتشر کرد و نوشت:
بیت کوین ندارم و هیچ وقت هم از شما نخواهم خواست که [بیت کوین] برایم ارسال کنید.
اگر میخواهید کمک کنید که دونالد ترامپ فقط یک دوره رئیس جمهور باشد، میتوانید از طریق این لینک کمکهای خود را برایم ارسال کنید.
او در این توییت لینک صفحه کمکهای مالی رسمی خود را نیز قرار داده بود. شهروندان آمریکایی یا افرادی که اقامت دائم آمریکا را داشته باشند، میتوانند به این کمپین انتخاباتی کمک مالی کنند.
گابور گورباکس (Gabor Gurbacs)، از مدیران ارشد شرکت سرمایهگذاری «VanEck»، از این فرصت استفاده کرد و خطاب به جو بایدن نوشت:
سلام جو بایدن، اگر دوست داری که در مورد بیت کوین مطالعه کنی، تحقیق من برای شروع خوب است.
بهعقیده بسیاری، هک نشدن حساب توییتری دونالد ترامپ خبری مثبت است؛ چرا که این اتفاق میتوانست عواقب بسیار وخیمی را به دنبال داشته باشد. ترامپ پیشتر در توییتی عنوان کرده بود که طرفدار بیت کوین یا ارزهای دیجیتال دیگر نیست. او در ادامه نوشت:
این ارزها پول نیستند و ارزششان پر نوسان و بی پایه و اساس است. از داراییهای دیجیتال قانونگذارینشده میتوان برای تسهیل رفتارهای غیرقانونی نظیر معاملات مواد مخدر و دیگر فعالیتهای غیرقانونی استفاده کرد.
راند پائول (Rand Paul)، نامزد ریاست جمهوری سال ۲۰۱۵ ایالات متحده، تنها فردی است که گزینه کمک مالی با استفاده از بیت کوین را برای کمپین انتخاباتی خود قرار داده بود.
اندرو یانگ (Andrew Yang)، یکی دیگر از نامزدهای انتخاباتی سال ۲۰۲۰ آمریکا بود که ماه فوریه (بهمن ۹۸) از این کارزار کنار کشید. او را میتوان بزرگترین طرفدار ارزهای دیجیتال در میان نامزدهای انتخابات دانست. ژوییه گذشته (تیر ۹۸)، حامیان یانگ با راهاندازی یک کمیته اقدام سیاسی به دنبال استفاده از اوپن نود (OpenNode) برای پذیرش پرداختهایی بودند که از کیف پولهای لایتنینگ (Lightning) صورت میگیرد.
تولسی گابارد (Tulsi Gabbard)، یکی از نامزدهای حزب دموکرات که ماه مارس (اسفند) از رقابتهای انتخاباتی کنار کشید، در لایت کوین و اتریوم سرمایهگذاری کرده بود. گفته میشود که وی در فرم اعلام داراییهای خود اعلام کرده است که در سال ۲۰۱۷ در لایت کوین و اتریوم سرمایهگذاری کرده است.