about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

تلگرام در سال 2021 پیام رسان اصلی فروشندگان غیرقانونی بوده است. 

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ محققان شرکت امنیت سایبری گروپ آی‌بی (Group-IB) گردش مالی بازار غیرقانونی الکل در اینترنت را در سال 2021، 2.75 میلیارد روبل برآورد کردند که 266 میلیون روبل بیشتر از سال 2020 است. 

محققان این شرکت اعلام کردند: 

در پایان سال، شرکت گروپ ‌آی‌بی گردش مالی بازار سایه فروش الکل در اینترنت را در سال 2021، 2.75 میلیارد روبل برآورد کرد. این میزان 266 میلیون روبل بیشتر از سال قبل است. درمجموع، کارشناسان حفاظت در برابر ریسک دیجیتال گروپ آی‌بی حدود 3000 منبع آنلاین - سایت‌ها، کانال‌های پیام‌رسان‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی را که با دور زدن قانون اقدام به تجارت الکل می‌کنند، شناسایی کرده است. تلگرام به پیام‌رسان اصلی الکل تبدیل‌شده است - تعداد کانال‌هایی که اقدام به فروش مشروبات الکلی می‌کنند در طول سال 2.5 برابر افزایش‌یافته است. فروشندگان غیرقانونی در آستانه سال نو از ربات‌ها زیاد استفاده کرده‌اند. 

بر طبق گزارش گروپ آی‌بی، با میانگین بازدید یک وب‌سایت فروش الکل 1965 کاربر و هزینه متوسط یک خرید 1557 روبل، 1.7 هزار فروشگاه آنلاین حدود 624 میلیون درآمد کسب کرده است. 

در سال 2021، گردش مالی فروش الکل در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها با مخاطب 82.4 میلیون کاربر بالغ‌بر 1.9 میلیارد روبل بوده است. شمار جستجوها در موتور جستجوی یاندکس «خرید الکل با تحویل» از ژانویه تا نوامبر 2021، 108 هزار مورد و دو برابر بیشتر از سال گذشته بوده است. 

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1405/07/18 - 20:53- تروریسم سایبری

اتهام کلاهبرداری الکترونیکی علیه متخصص امنیت سایبری اسرائیلی

دادگاهی در نیویورک یک متخصص امنیت سایبری اسرائیلی-آمریکایی را به کلاهبرداری الکترونیکی و استفاده از شرکت امنیت سایبری برای پرداخت باج به هکرها متهم کرد.

تغییر
1405/07/18 - 17:37- اروپا

تغییر شیوه حفاظت از داده‌ها توسط توسعه‌دهندگان مدل هوش مصنوعی

دفتر کمیسر اطلاعات بریتانیا اعلام کرد که ده توسعه‌دهنده مدل هوش مصنوعی تغییراتی را در شیوه‌های حفاظت از داده‌های خود اعمال کرده‌اند.

سهم
1405/07/18 - 16:53- تروریسم سایبری

سهم استارت‌آپ‌های امنیت سایبری رژیم صهیونیستی از جذب سرمایه جهانی

بنابر ادعای کارشناسان، با جذب تقریباً نیمی از کل سرمایه جهانی توسط استارت‌آپ‌های اسرائیلی، بودجه سایبری به بالاترین حد خود در 4 سال گذشته رسید.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.