about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جوان‌گرایی در ارتش سایبری آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تحقیقات چند موسسه آمریکایی نشان می‌دهد زنان آمریکایی به طور معمول علاقه کمتری به حضور در مشاغل سایبری دارند. با این حال وزارت دفاع آمریکا در تلاش است تا زنان بیشتری را در مشاغل مربوط به امور سایبری، استخدام نماید. بر اساس آمار، 40 درصد مردان 18 تا 26 ساله در آمریکا، مشاغل مربوط به امور سایبری دارند، این در حالی است که تنها 23 درصد از زنان در آمریکا تمایل دارند تا در این گونه مشاغل فعالیت کنند. این تحقیقات توسط موسسه ریتیون (Raytheon) و مرکز پیمان امنیت سایبر ملی آمریکا (NCSA) تهیه و تدوین شده است.
جک هارینگتون (Jack Harrington) معاون امنیت و مأموریت‌های ویژه مرکز اطلاعات شرکت ریتیون در این باره می‌گوید: «تهدیدات جدی برای امنیت جهانی وجود خواهد داشت. این تهدیدات ثبات امنیتی و اقتصادی را به خطر خواهد انداخت و ما باید برای تقویت نیروهای سایبری کارآمد که توانایی مقابله با تهدیدات خطرناک را داشته باشند، اقدام کنیم. ما باید تلاش کنیم تا نیروهای جوان سایبری را به این عرصه وارد کنیم. همچنین تلاش دیگر ما باید برای پر کردن شکاف جنسیتی موجود در این عرصه، خصوصاً در آمریکا باشد.»
این تحقیقات، نشان می‌دهد که یکی از مشکلات عمده در مراکز و مدارس آمریکایی، نبود آموزش‌های لازم در زمینه امور سایبری به دانش آموزان و دانشجویان است. 67 درصد پسران و 77 درصد دختران مصاحبه شونده در این تحقیق می‌گویند که هیچ آموزشی در امور سایبری در مدارس و مراکز آموزشی به آنها داده نمی‌شود.
وزارت دفاع آمریکا، قصد دارد، حداقل هزار نفر را به استخدام این ارتش سایبری جدید در بیاورد. تاد گلنزر (Todd Glanzer)، مدیر ارتقای نیروهای امنیت سایبری نیروی هوایی آمریکا در این باره گفت: «این نیرو به دنبال جذب و استخدام جوانان در عرصه سایبری است تا از ظرفیت آنها برای خدمت به کشور استفاده کند. ما به شدت به فناوری وابسته هستیم. ما باید جوانان را استخدام کنیم تا بتوانیم از آنها برای خدمت در نیروی هوایی استفاده کنیم.» گلنزر بر این نکته نیز تأکید می‌کند که آنها به دنبال تشویق زنان جوان برای فعالیت در عرصه‌های سایبری هستند.

 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.