about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پیگیری مافیای سرویس‌ های ارزش افزوده از سوی وزیر ارتباطات جدی به نظر می‌ رسد. وی  با انتشار جزئیات بیشتر، تأیید کرد که عضویت بدون اطلاع کاربر در این سرویس‌ها وجود داشته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آذری جهرمی گفته است که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مأمور شده بود تا این مسئله را بررسی کند و با پردازش‌های فنی در یکی از پرونده‌هایی که بالاترین شکایت را به خود اختصاص داده بود، عضویت ناخواسته مشخص شده است:

«مشخص شد افرادی بدون اجازه کاربر، آنها را عضو سرویس ارزش افزوده کرده و مبالغی از آنها کسر می‌شد. در نهایت یک ماه پیش مشخص شد چه تعداد و به چه میزانی از افراد کلاهبرداری شده است و اواخر هفته نیز اعلام شد پرونده تکمیل شده است.»

وزیر ارتباطات عنوان می‌کند که اپراتورهای موبایل در این کلاهبرداری مشارکت نداشته‌اند اما خبر از ضعف‌هایی در سامانه فنی آنها می‌دهد که به برخی شرکت‌های ارائه دهنده خدمات ارزش افزوده اجازه کلاهبرداری داده است: «نمی‌توانیم بگوییم اپراتورها اصلاً مقصر نیستند اما ذکر این نکته ضروری است که در مرحله رسیدگی به این پرونده، اپراتورها با ما همکاری خوبی داشتند و اطلاعات ارزشمندی را در اختیار ما گذاشتند که روند رسیدگی به این پرونده را تسهیل کرد.»

او از بازگشت مبلغی حدود ۲۲ میلیارد تومان به حساب مشترکین موبایل، ظرف ۱۰ روز آینده خبر داد و عنوان کرد روش این بازگشت در سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری متفاوت خواهد بود: «در سیم کارت‌های اعتباری پول کسر شده به‌عنوان شارژ به حساب مشترک اضافه خواهد شد و در خصوص مشترکین دائمی اگر قبض را پرداخت کرده باشند پول مورد نظر به‌ عنوان بستانکار در قبض جدید اعمال می‌شود و اگر قبض پرداخت نشده باشد قبض جدید با کسر پول صادر می‌شود.»

آذری جهرمی گفته است در این بررسی، ۶ شرکت متخلف شناخته شده‌اند و وزارت ارتباطات مشکلی برای رسانه‌ای کردن نام این شرکت‌ها ندارد. با این وجود، او انتشار نام این شرکت‌ها را به آینده و از طریق روابط عمومی وزارت ارتباطات موکول کرده است.

وزیر ارتباطات همچنین علت این پیگیری را، افزایش غیرطبیعی شکایات کاربران در سامانه ۱۹۵ ذکر کرده است. البته در ماه‌های گذشته کمپین‌هایی در شبکه‌های اجتماعی برای آگاهی کاربران از دستور «ستاره ۸۰۰ مربع»، جهت مشاهده لیست سرویس‌های ارزش افزوده آغاز شده بود.

تازه ترین ها
ایجاد
1405/06/26 - 15:45- هوش مصنوعي

ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی در مورد ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی بحث کردند.

طی
1405/06/26 - 15:04- آمریکا

طی حکم قاضی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل کند

طی حکم قاضی آمریکایی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل و یک ناظر ضد انحصار تعیین کند.

احداث
1405/06/26 - 14:22- آمریکا

احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا توسط ژاپن و ایالات متحده

ژاپن و ایالات متحده در حال مذاکره برای احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا هستند.