about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ فناوری ایران و اسراییل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هرتزل هالوی (Herzl Halevi)، رییس اطلاعات ارتش اسراییل، اعلام کرد اسراییل و ایران درگیر یک جنگ فناوری هستند. وی گفت: «دولت یهود به‌آرامی در حال از دست دادن برتری کیفی خود نسبت به جمهوری اسلامی است.»
این فرمانده بعد از مشاهده‌ی برخی ویدئوها در اینترنت گفت اگر این ویدئوها در حدود سال 1948 منتشر می‌شد، اسراییل در جنگ با اعراب شکست می‌خورد و دولت مستقل اسراییل تشکیل نمی‌شد. وی گفت: «این فیلم‌ها می‌تواند اثرات مخربی روی روان اسراییلی‌ها داشته باشد. طی ماه گذشته با مشاهده‌ی این ویدئوها شستشوی مغزی ‌شده‌ایم و به سطحی از نگرانی رسیده‌ایم. اگر در آن زمان این ویدئوها منتشر می‌شد و ما آن‌ها را می‌دیدیم مطمئن نبودیم بتوانیم به کار خود ادامه دهیم.» این ویدئوها در مورد چاقوزنی فلسطینی‌ها بود.
وی به این نکته اشاره کرد پیروزی در جنگ‌های مدرن به اقدامات روانی وابسته است. این فرمانده‌ی اسراییلی گفت: «مهم نیست شما چه تعداد انسان کشته‌اید و در کجا پرچم خود را برافراشته‌اید. همه‌ی این‌ها فقط بستگی به چیزی دارد که جنگ می‌گوید.» هرتزل ادامه داد داعش از این عملیات روانی با عنوان «مدرن‌ترین فناوری» استفاده می‌کند.
این فرمانده، از فناوری‌های جدید در جنگ‌های مدرن با عنوان پیشرفته‌ترین سامانه‌های ارتباطی با بهترین رمزنگاری‌ها یاد کرد که می‌تواند وضعیت هرروز زندگی افراد را تغییر دهد. وی هشدار داد تغییرات سریع فناوری می‌تواند به‌سرعت سطح زندگی اطلاعاتی مردم را کاهش دهد و این امر موجب آسیب به اسراییلی‌ها می‌شود.
هالوی افزود: «بیست سال پیش از این، اگر شما طرحی برای جمع‌آوری اطلاعات داشتید آن را برای پنج سال یا هفت سال بعد تنظیم می‌کردید. امروزه شما باید تلاش زیادی کنید، همه‌ی کارها را انجام دهید و زندگی مردم را با ریسک مواجه کنید؛ اما با سرعتی که دنیا و فناوری در حال تغییر است.»
وی گفت: «سیستم تحصیلاتی دبیرستان‌های ایران در مقایسه با اسراییل به‌سرعت در حال پیشرفت است و دانشمندان جدیدی را در زمینه‌های ریاضیات و مهندسی تربیت می‌کنند.»
وی ادامه داد هم‌اکنون اسراییل از ایران جلوتر است، اما ایران در حال نزدیک شدن به اسراییل است و تعداد دانشگاه‌های ایران از سال 1979 بیست برابر شده است. در حالی که این مقدار در اسراییل سه و نیم برابر شده است.

 

 

تازه ترین ها
اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.

تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.