about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ فناوری ایران و اسراییل

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هرتزل هالوی (Herzl Halevi)، رییس اطلاعات ارتش اسراییل، اعلام کرد اسراییل و ایران درگیر یک جنگ فناوری هستند. وی گفت: «دولت یهود به‌آرامی در حال از دست دادن برتری کیفی خود نسبت به جمهوری اسلامی است.»
این فرمانده بعد از مشاهده‌ی برخی ویدئوها در اینترنت گفت اگر این ویدئوها در حدود سال 1948 منتشر می‌شد، اسراییل در جنگ با اعراب شکست می‌خورد و دولت مستقل اسراییل تشکیل نمی‌شد. وی گفت: «این فیلم‌ها می‌تواند اثرات مخربی روی روان اسراییلی‌ها داشته باشد. طی ماه گذشته با مشاهده‌ی این ویدئوها شستشوی مغزی ‌شده‌ایم و به سطحی از نگرانی رسیده‌ایم. اگر در آن زمان این ویدئوها منتشر می‌شد و ما آن‌ها را می‌دیدیم مطمئن نبودیم بتوانیم به کار خود ادامه دهیم.» این ویدئوها در مورد چاقوزنی فلسطینی‌ها بود.
وی به این نکته اشاره کرد پیروزی در جنگ‌های مدرن به اقدامات روانی وابسته است. این فرمانده‌ی اسراییلی گفت: «مهم نیست شما چه تعداد انسان کشته‌اید و در کجا پرچم خود را برافراشته‌اید. همه‌ی این‌ها فقط بستگی به چیزی دارد که جنگ می‌گوید.» هرتزل ادامه داد داعش از این عملیات روانی با عنوان «مدرن‌ترین فناوری» استفاده می‌کند.
این فرمانده، از فناوری‌های جدید در جنگ‌های مدرن با عنوان پیشرفته‌ترین سامانه‌های ارتباطی با بهترین رمزنگاری‌ها یاد کرد که می‌تواند وضعیت هرروز زندگی افراد را تغییر دهد. وی هشدار داد تغییرات سریع فناوری می‌تواند به‌سرعت سطح زندگی اطلاعاتی مردم را کاهش دهد و این امر موجب آسیب به اسراییلی‌ها می‌شود.
هالوی افزود: «بیست سال پیش از این، اگر شما طرحی برای جمع‌آوری اطلاعات داشتید آن را برای پنج سال یا هفت سال بعد تنظیم می‌کردید. امروزه شما باید تلاش زیادی کنید، همه‌ی کارها را انجام دهید و زندگی مردم را با ریسک مواجه کنید؛ اما با سرعتی که دنیا و فناوری در حال تغییر است.»
وی گفت: «سیستم تحصیلاتی دبیرستان‌های ایران در مقایسه با اسراییل به‌سرعت در حال پیشرفت است و دانشمندان جدیدی را در زمینه‌های ریاضیات و مهندسی تربیت می‌کنند.»
وی ادامه داد هم‌اکنون اسراییل از ایران جلوتر است، اما ایران در حال نزدیک شدن به اسراییل است و تعداد دانشگاه‌های ایران از سال 1979 بیست برابر شده است. در حالی که این مقدار در اسراییل سه و نیم برابر شده است.

 

 

تازه ترین ها
مشارکت
1405/06/26 - 11:15- هوش مصنوعي

مشارکت آذربایجان و آلمان در حوزه هوش مصنوعی

کشورهای آذربایجان و آلمان پیرامون گسترش همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی گفتگو کردند.

آغاز
1405/06/26 - 11:10- هوش مصنوعي

آغاز چالش‌های هوش مصنوعی برای آژانس داده اسپانیا

آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا نخستین گزارش مربوط به نشت داده‌ها با استفاده از هوش مصنوعی را در این کشور دریافت کرد.

آنتروپیک
1405/06/26 - 11:01- آمریکا

آنتروپیک و گام تازه در واکاوی داده‌های مالی

شرکت آنتروپیک قصد دارد به کلود (Claude) امکان تحلیل حساب بانکی و داده‌های مالی را بدهد.