about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شبکه‌های اجتماعی مختلف با تحریک سرویس امنیت اوکراین، هزاران حساب مربوط به روس‌ها را مسدود کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سرویس امنیت اوکراین موسوم به SBU به نبرد خود با روسیه نه‌تنها در میدان نبرد، بلکه در جبهه اطلاعات نیز ادامه می‌دهد.

سرویس امنیتی اوکراین یا SBU مرجع اجرای قانون و آژانس اطلاعاتی و امنیتی اصلی دولت اوکراین در زمینه فعالیت‌های ضداطلاعاتی و به‌اصطلاح مبارزه با تروریسم است.

به درخواست این سازمان تقریباً 500 کانال یوتیوب طرفدار روسیه با بیش از 15 میلیون مخاطب، 1529 کانال و ربات تلگرام، 426 حساب اینستاگرام، 93 حساب فیس‌بوک و 1050 حساب تیک‌تاک مسدود شدند.

این سازمان مدعی است روسیه از این شبکه‌های اجتماعی برای دروغ‌پراکنی در مورد آزمایشگاه‌های بیولوژیک اوکراین، نفرت پراکنی نسبت به اوکراینی‌ها و ارائه اخبار جعلی و نادرست استفاده کرده است.

سرویس امنیت اوکراین مدعی است متخصصان سایبری این سازمان اغتشاشگران و عوامل متخاصم را بازداشت، حملات سایبری را خنثی و دروغ‌های روسیه را افشا می‌کنند.

این در حالی است که کارشناس نهاد ریاست جمهوری روسیه در امور توسعه فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات و زیرساخت ارتباطات اخیراً اعلام کرد روسیه در حال حاضر بیشترین میزان حملات سایبری را در کل تاریخ اینترنت تجربه می‌کند. مقامات روسی پیش‌ازاین نیز از جنگ اطلاعاتی و مستقیم گوگل علیه کشور خود خبر داده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.