about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

جنگ سایبری؛ از فضای مجازی، تا محیط فیزیکی

به گفته کارشناسان، آسیب‌پذیری اخیر کشف شده روی میلیون‌ها لپ‌تاپ ساخت هوآوی، ممکن است بر آینده جنگ‌های سایبری تأثیر بگذارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ هوآوی، سازنده چینی تجهیزات مخابراتی و لوازم الکترونیکی ادعا کرده است که آسیب‌پذیری کشف شده در لپ‌تاپ‌هایش یک اشتباه بود و در ماه ژانویه امسال این آسیب‌پذیری را وصله کرد. بنا به ادعای متخصصان غربی، آسیب‌پذیری با هدف اجازه به دولت چین برای بهره‌برداری و کنترل لپ‌تاپ‌ها در سراسر جهان عمداً تزریق شده است.

ادعاهای بی‌گناهی هوآوی با بی‌اعتنایی روبرو شد و ایالات‌ متحده به همراه کانادا و برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ممنوعیت استفاده از محصولات غول چینی را در شبکه‌‎های جدید تلفن همراه بررسی کردند. این تحریم‌ها به دلیل ترس از سوءاستفاده دولت چین از تجهیزات برای جاسوسی سایبری بود.

دیگر شرکت‌های چینی مانند زد تی‌ ای نیز با انواع ممنوعیت‌ها از سوی کشورهای مختلف مواجه شدند، اما تحریم‌های هوآوی گسترده‌تر بودند.

درحال حاضر، هوآوی حداقل 3 مدل مختلف لپ‌تاپ را می‌فروشد که در آمازون، این دستگاه‌ها از قیمت 900 تا 1500 دلار متغیر هستند و هرکسی در آمریکا می‌تواند آن‌ها را بخرد.

کارشناسان معتقدند که با وجود انکار هوآوی نسبت به باز بودن عمدی درِ پشتی (backdoor)، دولت پکن توانایی کنترل بسیاری از لپ‌تاپ‌های مورد استفاده در آمریکا را دارد.

شایان ذکر است تایوان رهبری خود را در ساخت تجهیزات الکترونیک‌ در بخش بزرگی حفظ کرده است؛ زیرا به اعتقاد متخصصان، اعتماد به آن‌ها نسبت به دولت چین کم‌خطرتر است. پکن بیشتر از واشنگتن نگران این موضوع است. آن‌ها سیستم‌عامل مایکروسافت را به عنوان تهدیدی مشابه نرم‌افزار ارائه شده به آمریکا می‌دانند. دولت چین، روابط خود را با فناوری‌‌های برتر دنیا حفظ کرده است.

در سال 2017، مشخص شد که آژانس امنیت ملی ایالات‌ متحده در بسیاری از حملات از «EternalBlue» استفاده کرده است. این سازمان، مایکروسافت را در مورد آسیب‌پذیری آگاه نکرد و رسماً این بهره‌برداری را انکار نمود. هم‌اکنون اکثر کارشناسان به این نتیجه رسیده‌اند که گروهی به نام «Shadow Brokers» در ابتدا قصد فروش بهره‌برداری‌ها را داشتند؛ اما درنهایت فقط آن‌ها را منتشر کردند.

درصورت صحت فرضیه همکاری هوآوی با دولت چین برای جاسوسی و حمله و درخواست کاخ سفید از آژانس امنیت ملی برای مقابله با دشمنان، احتمالاً شیپور جنگ سایبری نواخته شده باشد. کارشناسان مدعی هستند که هکرهای روسیه، در سال 2016، در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دخالت کردند. گروه‌های کره شمالی نیز اخیراً به بانک‌ها و دیگر مؤسسات آن کشور حمله کرده‌اند. شاید جنگ شروع شده و هم‌اینک نیز ادامه داشته باشد.

تازه ترین ها
آموزش
1405/07/16 - 15:21- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی به کارکنان دولت در ابوظبی

ابوظبی برنامه آموزش هوش مصنوعی را به همراه شرکت‌های اوپن‌ای‌آی و مایکروسافت برای کارکنان دولت راه‌اندازی می‌کند.

استفاده
1405/07/16 - 13:46- اروپا

استفاده شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی اوکراین

یک شرکت هلندی از هوش مصنوعی برای کمک به سامانه‌های پهپادی در میدان نبرد اوکراین استفاده می‌کند.

راه‌اندازی
1405/07/16 - 12:46- هوش مصنوعي

راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی در ۳۳ دانشگاه کره جنوبی

کره جنوبی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی را در ۳۳ دانشگاه راه‌اندازی می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.