about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جنگ توئیتر برای سودآوری

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ طی سه ماهه اول سال 2016، پنج میلیون کاربر فعال ماهیانه به توئیتر اضافه شدند و این شرکت اکنون 310 میلیون کاربر دارد که نسبت به زمان مشابه سال گذشته یک افزایش محسوب می‌شود. اما با این وجود این شرکت با 79 میلیون دلار ضرر، هنوز هم سودآور نیست.

این شرکت در سه ماهه سال جاری 594.5 میلیون دلار درآمد کسب کرد که مبلغی کمتر از انتظارت بود. در حقیقت سه ماهه گذشته، یعنی سه ماهه چهارم سال 2015، با 710 میلیون، درآمد بیشتری به دست آورده بود.

توئیتر اشاره می‌کند که درآمدش در پایین‌ترین حد انتظارات بوده است. البته این شرکت در طول سه ماهه اول سال 2015، تنها 436 میلیون دلار درآمد کسب کرده و 162 میلیون دلار از دست داده بود.

در حالی که آمار مالی ارقام بدی را نشان می‌دهند، افزایش کاربران فعال ماهیانه توئیتر باید سرمایه‌گذاران توئیتر را کمی خوشحال‌تر کند، زیرا در سه ماهه گذشته تعداد کاربران پایه این شرکت دو میلیون نفر کاهش یافته بود.

جک دورسی، مدیرعامل توئیتر  در زمان ارائه گزارش سه ماهه اشاره کرد که این شرکت به تمرکز بر روی وقایع زنده ادامه خواهد داد. دورسی همچنین اعلام کرد که با تایم‌لاین آپدیت‌شد، توئیت‌ها، ریتوئیت‌ها، پاسخ‌ها و لایک‌ها در توئیتر افزایش داشته است، اما به آمار دقیق این آمار اشاره‌ای نکرد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.