about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جنگجویان سایبری بیشتری نیاز داریم

وزیر دفاع سوئیس با تاکید بر شدت یافتن حملات سایبری به این کشور، خواستار استخدام نفرات بیشتری در زمینه دفاع سایبری شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق گفته گای پارملین (Guy Parmelin)، وزیر دفاع سوئیس، این کشور با وجود داشتن منابع کافی برای دفع حملات سایبری روزانه دولتی و تجاری، باید برای رقابت سخت‌تر، متخصصان بیشتری را در دنیای سایبری استخدام کند.
پارملین دراین‌باره گفت که یک سال و نیم پس از نفوذ هکرهای روسی به پایگاه‌های دفاعی دولتی سوئیس در پرونده شرکت فناوری RUAG، منابع برای مقابله با حملات سایبری همچنان در حال پیشرفت هستند.

در حال حاضر حدود 50 پست در وزارت دفاع وجود دارد که در زمینه امنیت سایبری کار می‌کنند و پارملین قصد دارد تا سال 2020، این رقم را سه برابر کند. علاوه بر این، ارتش که در اوایل سال جاری برای راهبرد نامنظم خود در برخورد با حملات سایبری مورد انتقاد قرار گرفته بود، اکنون قصد دارد هرساله 50 متخصص در حوزه امنیت سایبری برای استخدام در مشاغل دولتی، آموزش دهد.

بااین‌حال، رقابت با شرکت‌های بزرگ و پرهزینه مانند گوگل (Google) همچنان یک مشکل است. وزیر دفاع سوئیس عنوان کرد: «هرساله مؤسسه فن‌آوری فدرال سوئیس در زوریخ (ETH Zurich)، 250 متخصص فناوری آموزش می‌دهد که 200 نفر از آن‌ها مستقیماً وارد گوگل می‌شوند.»
از نظر پارملین، افزایش حقوق و منعطف‌تر کردن فضا برای "جنگجویان سایبری" از سوی نیروهای، می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

حملات سایبری در سال‌های اخیر به‌طور قابل‌توجهی در سوئیس افزایش یافته است. به استناد گزارش‌های منتشرشده، حداقل 5 هزار حمله سایبری در سال 2011 و 11 هزار و پانصد مورد در سال 2015، نهادها و سازمان‌های مختلف دولتی و خصوصی این کشور را هدف قرار داده است و در سال گذشته این آمار، به 14 هزار عدد رسید. در ماه می سال 2017، حملات سایبری بر روی شرکت‌های سوئیسی نسبت به سال 2016، از 54 درصد به 88 درصد افزایش داشته است.

تحلیل گران سوئیسی معتقدند شرکت‌ها برای حفظ اعتبار و مشتریان خود، در گزارش حملات سایبری، اهمال می‌کنند و به گفته وزیر دفاع، هرچند شرکت‌های بزرگ‌تر در برابر خطرات، آگاهی و آمادگی بیشتری دارند اما تجارت‌های کوچک و متوسط همواره آسیب‌پذیرترند.
 

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.