about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان اعلام کردند که به‌روزرسانی واتس‌اپ مانع از آن می‌شود که هکرها بتوانند گوشی شما را با تماس با آن پیدا کنند.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ واتس‌اپ اعلام کرد که به کمک یک ویژگی جدید می‌تواند از پیدا شدن افراد از طریق تماس‌های تلفنی جلوگیری کند.
ابزاری که محافظت از آدرس آی‌پی (IP) در تماس‌ها نام دارد، به مردم اجازه می‌دهد اطمینان حاصل کنند که اطلاعات ناخواسته را به افرادی که با آنها تماس می‌گیرند، ارائه نمی‌دهند.

در حال حاضر، تماس‌های واتس‌اپ به یکی از 2 روش انجام می‌شود : همتا به همتا یا از طریق سرورهای واتس‌اپ. تنظیمات جدید به کاربران این امکان را می‌دهد که از بین آنها یکی را انتخاب کنند تا اطمینان حاصل شود که می‌توانند اطلاعات را خصوصی نگه دارند.

تماس همتا به همتا همانطور که به نظر می‌رسد کار می‌کند : این 2 تلفن مستقیماً در تماس هستند که معمولاً کیفیت تماس بهتری را فراهم می‌کند، اما به این معنی است که 2 تلفن باید آدرس آی‌پی یکدیگر را بدانند.

اگر تماس‌ها به جای آن از طریق سرورهای واتس‌اپ ارسال شوند، به این معنی است که آدرس آی‌پی را می‌توان مخفی نگه داشت. این آدرس به طور بالقوه می‌تواند برای هکرها یا سایر مجرمان مخرب سایبری مفید باشد، زیرا می‌توان از آن برای تعیین موقعیت مکانی عمومی افراد یا ارائه دهنده اینترنت آنها استفاده کرد.

اکنون کاربران می‌توانند انتخاب کنند که از ویژگی جدید استفاده و همیشه تماس‌های خود را از طریق سرورهای واتس‌اپ ارسال و از آدرس آی‌پی خود محافظت کنند. واتس‌اپ نمی‌تواند آن تماس‌ها را حتی زمانی که از طریق سرورهایش می‌گذرد، رهگیری کند، زیرا آنها رمزگذاری شده‌اند.

واتس‌اپ تأکید کرد که این ویژگی جدید روی کاربرانی با بیشترین آگاهی از حریم خصوصی امتحان می‌شود. به عنوان مثال ممکن است منجر به اتصالات سریع‌تر و تماس‌های با کیفیت پایین‌تر شود.

به‌روزرسانی جدید به‌دنبال مورد قبلی است که در تابستان منتشر شد و واتس‌اپ از آن به عنوان «سکوت تماس‌های ناشناس» یاد می‌کند. واتس‌اپ گفت که این امر حتی تماس‌های تلفنی از شماره‌های ناشناس را حتی به تلفن شما نمی‌رساند، به این معنی که نه تنها اسپم و سایر تماس‌های مزاحم را محدود می‌کند، بلکه حملات سایبری مردم را نیز حفظ می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.