about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در روز ۲۷ آوریل جلسه‌ای در سنا برگزار خواهد شد که موضوع آن تصمیم گیری درباره الگوریتم‌های شرکت‌های بزرگ فناوری است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، به نقل از ای ان گجت، اوایل هفته آینده، مدیران فیس بوک، توئیتر و یوتیوب در جلسه دادرسی سنا درباره تقویت الگوریتم شرکت می‌کنند. در دادرسی ۲۷ آوریل مونیکا بیکرت معاون رئیس جمهور در سیاست محتوا در فیس بوک، لورن کالبرتسون رئیس سیاست عمومی ایالات متحده در توئیتر و الکساندرا ویچ، رهبر سیاست عمومی آمریکا در یوتیوب به عنوان شاهد حضور خواهند داشت.

همچنین از سوی هیئت منصفه، از دو کارشناس به نام‌های تریستان هریس اخلاق شناس طراحی سابق گوگل که حالا منتقد صنعت فناوری شده، و جوان دونووان، مدیر تحقیقات مرکز شورنشتاین در رسانه، دعوت شده است. کمیته فرعی حفظ حریم خصوصی، فناوری و قانون، با فراخواندن مدیران سیاست‌ها، به جای مدیران عامل هر شرکت، روش متفاوتی نسبت به جلسات قبلی برجسته سنا در مورد شرکت‌های بزرگ فناوری (Big Tech) را امتحان می‌کند.

جلسه سنا با تمرکز بر موضوعات گسترده ساختاری
گروهی از دستیاران کنگره گفتند که در یک جلسه دیگر مارک زاکربرگ، جک دورسی و سوزان ووچیچی می‌توانند شرکت کند، اما هدف نشست هفته آینده تمرکز بر موضوعات گسترده ساختاری است.

اینکه الگوریتم‌های پیشنهادی چگونه باعث ایجاد افراط گرایی و اطلاعات غلط می‌شوند موضوعی است که قانون گذاران دموکرات مدتی در مورد آن فکر کرده‌اند. در ژانویه، نمایندگان تام مالینوفسکی (D-NJ) و آنا جی اشو (D-CA) با ارسال نامه‌های جداگانه‌ای به مدیران عامل فیس بوک، توئیتر و یوتیوب، از آن‌ها خواستند تا تغییرات اساسی در این سیستم‌ها ایجاد کنند. اما برخی از کارشناسان نگرانند که ممکن است تنها با تمرکز بر الگوریتم‌های توصیه‌ای، قانونگذاران برخی از موضوعات مهم را از دست بدهند.

شایان ذکر است که همه یوتیوب، نه فقط الگوریتم توصیه‌های آن، وسیله‌ای برای گسترش تبلیغات راست افراطی است. بله، این نرم افزار نقشی را ایفا می‌کند، اما تنها یک عامل است که این ایدئولوژی‌ها را تقویت می‌کند.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.