about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جعل هویت شرکت پستی UPS این بار توسط بدافزار ZeuS

به نظر می‌رسد که نفوذگران دوباره به شیوه‌ی قدیمی خود یعنی جعل هویت شرکت‌های معروف برای فریب کاربران روی آورده‌اند.

موسسه خبری سایبربان: به نظر می‌رسد که نفوذگران دوباره به شیوه‌ی قدیمی خود یعنی جعل هویت شرکت‌های معروف برای فریب کاربران روی آورده‌اند. گونه‌هایی از تروجان بانکی ZeuS در قالب رایانامه‌های جعلی شرکت پستی UPS1 برای کاربران ارسال می‌شود. در این رایانامه‌ها به کاربر گفته می‌شود تا رسید پستی مربوط به محموله‌ی خود را به پیوست دریافت نمایند.

به گفته‌ی کارشناسان MX Lab در این رایانامه دو پرونده به صورت پیوست برای کاربر ارسال می‌شود. یکی از این دو، پرونده‌ای اجرایی است که حاوی گونه‌ای از بدافزار ZeuS است (در حال حاضر فقط تعداد محدودی از ضدبدافزارها قادر به شناسایی این پرونده‌ی مخرب هستند). پرونده‌ی دیگر هم یک پرونده‌ی HTML است که در ظاهر حاوی اطلاعات مهم راجع به تحویل بسته‌ی پستی است.

اگر کاربر پرونده‌ی HTML پیوست‌شده را باز کند به جای وب‌گاه UPS، به صفحه‌ای منتقل می‌شود که وی را وادار می‌کند تا برای نمایش گزارش تحویل، یک افزونه را دریافت نماید. این افزونه که JavaJREInstaller.exe نام دارد گونه‌ای دیگر از ZeuS است. یک‌بار اجرای این پرونده برای آلوده شدن سامانه‌ی کاربر به این بدافزار بانکی کافی است.

تازه ترین ها
صدور
1405/06/02 - 15:28- آسیا

صدور مجوز دارایی‌های مجازی در پاکستان

پاکستان چارچوب جدید صدور مجوز دارایی‌های مجازی را راه‌اندازی کرد.

رونمایی
1405/06/02 - 13:44- هوش مصنوعي

رونمایی چین از برنامه خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی

چین از نقشه راه خود برای خدمات اقلیمی مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرد.

ضرورت
1405/06/02 - 13:18- هوش مصنوعي

ضرورت داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال در کشاورزی

معاون نماینده منطقه‌ای فائو در آفریقا، اتصال، داده‌ها و مهارت‌های دیجیتال برای هوش مصنوعی در کشاورزی را ضروری می‌داند.