about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جستجوی افراد با ویژگی های ظاهری

پژوهشگران هندی سامانه ای نظارتی را توسعه داده اند که به عنوان موتور جستجوگر ویدئویی برای ردیابی افراد استفاده می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «thenextweb»؛ گروهی از پژوهشگران هوش مصنوعی هند ابزاری نظارتی را توسعه داده اند که تونایی شناسایی مردم را بر اساس قد، رنگ لباس و جنسیت دارد. عملکرد این ابزار مشابه با یک موتور جستجوگر است که هدف را از داخل ویدئو پیدا می کند.

محققان برای آموزش شبکه ی عصبی کانولوشن (CNN)، از فناوری یادگیری عمیق و «Microsoft COCO» استفاده کردند تا بتوانند برخی از ویژگی های انسانی را از طریق دید ماشینی تشخیص دهند.

اپراتور سامانه می تواند مشخصات فرد مورد نظر خود را به هوش مصنوعی بدهد تا در ویدئوهای موجود به دنبال آن بگردد. برای مثال می توان به این ابزار، زنی با لباس قرمز و قد 153 سانتی متر را معرفی کرد، سپس همه ی افرادی که با این مشخصات مطابقت دارند در محتوای چند رسانه ای در دسترس، مشخص می گردنند.

محققان توضیح دادند در زمان آزمایش، سامانه ی آنها موفق شد از میان مجموعه داده های پیچیده ی مورد استفاده، 28 فرد را به درستی شناسایی کند. این افراد شرح دادند شاید فناوری مورد بحث و شناسایی افراد بر اساس مشخصات ظاهری و بیومتریکی مبهم مهم به نظر نرسد؛ اما این بررسی نشان داد، اگر توان این سیستم از انسان ها فراتر برود، کاربرهای مختلفی خواهد داشت.

از فناوری یاد شده می توان در مواردی که نیاز یا امکان به نظارت زمان واقعی وجود ندارد استفاده کرد. برای مثال اگر فردی برای چند روز گم شود یا مجرمی فرار کند، ابتدا ممکن است دوربین هایی محل هایی که احتمال حضور فرد در آنها وجود دارد، بررسی شوند؛ اما اگر اثری از وی در فیلم های ثبت شده پیدا نشود؛ باید میلیون ها ساعت ویدئویی دیگر دوربین های مداربسته را مشاهده کرد که مسئله ای غیر ممکن است. در این شرایط اگر یک هوش مصنوعی مشخصات فرد را دریافت کند، می تواند تنها در چند ساعت همه ی محتوای موجود را بررسی کند.

Paragraphs
جستجوی
جستجوی افراد با ویژگی های ظاهری
تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.