about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جریمه گوگل به خاطر نقض حق اختراع

یک قاضی آمریکایی روز گذشته حکم داد شرکت گوگل به علت نقض پنج حق اختراع ثبت شده متعلق به شرکت سونوس باید جریمه نقدی بپردازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، حق اختراعات نقض شده شرکت سونوس مربوط به تولید بلندگوهای هوشمند و فناوری های مرتبط با آن است.

این تصمیم می تواند ممنوعیت های وارداتی را برای گوگل به همراه آورد. سونوس در تلاش است به علت همین تخلف جلوی واردات بلندگوهای هوشمند خانگی، گوشی های پیکسل و دیگر محصولات مشابه را توسط گوگل از چین بگیرد.

حکم یادشده توسط چارلز بولاک قاضی کمیسیون تجارت بین المللی آمریکا صادر شده و بر اساس آن محکومیت گوگل قطعی است. این شرکت در این زمینه موضع گیری نکرده است. سونوس ضمن اظهار خوشحالی از صدور این حکم تصریح کرده برای دفاع از فناوری های ثبت شده خود و جلوگیری از استفاده بدون مجوز رقبای بزرگ تر از آنها تلاش می کند. اعلام این خبر موجب افزایش 11.4 درصدی ارزش سهام شرکت سونوس شد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.

متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.