about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با تأکید بر آموزش جرایم اینترنتی و فضای مجازی و راه‌های پیشگیری از آن گفت: آموزش سواد دیجیتال و جرایم سایبری در اولویت قرار داده شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اکبر پورات در سومین نشست شورای فضای مجازی استان بوشهر با تأکید بر شناخت آسیب‌شناسی فضای سایبری و همفکری ایجاد لشکر سایبری در استان، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در شورای فضای مجازی استان بوشهر، دوره آموزشی پدافند غیرعامل سایبری ویژه مدیران، آموزش رسانه، سواد دیجیتال و جرایم سایبری و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها برای تولید محتوای فاخر در فضای سایبری برگزار می‌شود.

وی بر صیانت از حریم امنیت اجتماعی مردم درمقابل کسانی که خلاف قانون نسبت به تشویش اذهان عمومی اقدام می‌کنند، تصریح کرد: لازم است با اطلاع‌رسانی توسط رسانه‌ها زمینه را برای روشنگری بیشتر اقشار مختلف جامعه و امنیت در جامعه فراهم شود و بر ضرورت شفاف‌سازی در امر اطلاع‌رسانی و ترویج و توسعه سبک زندگی ایرانی اسلامی در بین اقشار جامعه تأکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به گزارشات و بررسی‌های وزارت ارتباطات مبنی بر کیفیت و حجم ارتباطات پیام‌‌رسان‌های داخلی افزایش یافته و امیدوار کننده است که مردم نسبت به گذشته استقبال بیشتری از این پیام‌رسان‌ها داشته‌اند، گفت: در همین راستا باید پیام‌‌رسان‌های داخلی برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف در حوزه نرم‌افزاری و زیرساخت آن‌ها تقویت شوند.

پورات از تشکیل جلسات تخصصی شورای فضای مجازی استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست‌های کلان شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی که در پی دستور رئیس جمهور و متعاقباً وزیر کشور به استانداری‌ها ابلاغ شد که استان بوشهر با نگاه خاص و تخصصی استاندار به عنوان یکی از استان‌های پیشرو در راه‌اندازی شورای فضای مجازی استان‌ها در کشور پیش‌قدم شد و تاکنون اقدام به برگزاری جلسات تخصصی کرده است.
وی رویکرد شورای فضای مجازی استان بوشهر را تقویت و توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اقتصاد دیجیتال، آموزش‌های عمومی و تخصصی دانست و تصریح‌ کرد: افزایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی در میان مردم و مدیران استانی و در نهایت، حمایت و فعال‌سازی کسب‌ و کارهای فضای مجازی در استان از دیگر رویکرد شورای فضای مجازی استان است.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.