about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جذب متخصصان سایبری در امارات

شرکت‌های امنیتی امارات متحده عربی اقدام به جذب متخصصان سایبری از کشورهای دیگر می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به‌تازگی شرکت سایبری دارک متر (DarkMatter) امارات متحده عربی برای جذب متخصصان سایبری واحد جاسوسی 8200 رژیم صهیونیستی حقوق و هزینه‌های هنگفتی اختصاص داده است. دارک متر ظاهراً در حوزه توسعه محصولات امنیت سایبری فعالیت می‌کند؛ اما تحقیقات رویترز نشان می‌دهد که این شرکت با همکاری نیروهای امنیتی امارات درحال‌توسعه تسلیحات سایبری است. طبق گزارش روزنامه The Marker، این شرکت متخصصان اسرائیلی را از طریق شعبه‌های خود در قبرس و سنگاپور جذب می‌کند، این در حالی است که نیروهای آژانس امنیت ملی ایالات‌متحده آشکارا در ابوظبی فعالیت می‌کنند. 

شرکت دارک‌ متر در سال ۲۰۱۵ میلادی توسط یک اماراتی به اسم فیصل البنایی ایجاد شد که می‌توان آن را قلب امنیت سایبری امارات در نظر گرفت. بزرگ‌ترین مشتری این شرکت دولت امارات است و از آنالیز تصاویر دوربین‌های امنیتی در امارات تا هک سیستم‌های برخی از مخالفین دولت به آن نسبت داده می‌شود. مدیرعامل این شرکت اعلام کرده که مشاورین خود را از سازمان‌های سیا (CIA) و ان‌اس‌ای (NSA) استخدام کرده است. خبرگزاری رویترز نیز اوایل سال 2019 اعلام کرد فیصل البنایی با رؤسای شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیل دیدار کرده است.

این شرکت مدعی شده روابطش با دولت امارات صرفاً تجاری است ولی شواهد نشان می‌دهد سیستم اطلاعاتی امارات از این شرکت برای پروژه‌های امنیتی خود استفاده می‌کند. برخی هکرها اعلام کرده‌اند که از طرف این شرکت پیشنهادهای سنگین کاری دریافت کرده‌اند تا برای دولت امارات عملیات سایبری انجام دهند. 

تازه ترین ها
حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.