about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

جذب خبرنگار برای جاسوسی

به گزارش گروه امنیت سایبربان؛ گروهک تروریستی منافقین رویه ثابتی را برای جاسوسی، تخلیه اطلاعاتی مسئولین در تمامی حوزه‌های کشوری، جذب غیرمستقیم جاسوس (جاسوسی خبرنگاری) و استفاده اطلاعات برای ارائه به سرویس‌های جاسوسی غربی بالأخص سازمان سیا و موساد دارد.

شاید برای عده‌ای تذکر و ارائه چنین اخباری به‌نوعی تکراری و درواقع قلم‌فرسایی قلمداد شود اما باید به این عده گوشزد کرد که )تروریست‌ها و جاسوس‌ها، تعطیلی ندارند( و به‌صورت مداوم در قالب‌های مختلف و پوشش‌های متعدد خودشان را بازتولید و بازنمایی می‌کنند.

یکی از مهم‌ترین اهداف سرویس‌های جاسوسی و منافقین قشر رسانه‌ای و خبرنگاران هستند و مهم‌ترین عامل جذب ایشان را می‌توان ایجاد انگیزه‌های اقتصادی در قالب‌هایی همچون حق التحریر (البته با رقم‌های بالا) عنوان کرد.

در این راستا تجربه سایت )آژانس ایران خبر( وابسته به منافقین، در سال‌های 88 و 92 و بهره‌گیری از خبرنگاران در راستای انتخابات و بعد از انتخابات بسیار جالب‌توجه بود که البته در شبکه‌های اجتماعی نمونه‌های ملموس‌تر آن همواره مشاهده می‌شود.

در این نوشته سعی داریم که به یکی دیگر از شبکه‌های مربوط به جذب خبرنگار در شبکه فیس‌بوک بپردازیم که زمینه مناسبی برای میدان‌داری منافقین و بهره‌گیری از عناصر رسانه‌ای داخل ایران است.

شبکه‌ای به نام (حق التحریری‌ها) می‌تواند پوشش مناسبی باشد تا در شلوغی حضور تعدادی خبرنگار، بهره‌برداری منافقین نیز در حاشیه آن به‌سادگی صورت بگیرد.

آنچه مهم است شناسایی افرادی است که در تلاش هستند با پوشش خبرنگار دست به جذب افراد بزنند.

ارائه درخواست مطالب حق التحریری از سوی صفحاتی که بی‌هویت بوده و مشخص است که به‌تازگی راه‌اندازی شده است و از سوی دیگر درخواست محتوا در موضوعاتی که باسیاست‌های کلان نظام در ارتباط است، در کنار ارائه پول کلان درازای به تعداد محدودی خبر می‌توان نمایش یک طعمه برای جذب خبرنگار باشد.

 

 

بخشی از مطالبی که در این‌گونه صفحات مطرح می‌شود بدین شرح است:

در این گروه دبیران و سردبیران با روزنامه‌نگاران و خبرنگاران حق التحریر و آزاد آشنا می‌شوند و آگهی‌های درخواست مطالب حق التحریری خود را به اشتراک می‌گذارند.

خبرنگاران و روزنامه‌نگاران حق التحریری یا ثابتی که تمایل به کار حق التحریر هم دارند مهارت و حرفه خود را برای تولید محتوای حق التحریری معرفی می‌کنند.

سلام به همه همکاران و فعالان رسانه‌ای

خبرنگار حق التحریر در حوزه انرژی و نفت برای یک ماهنامه نیازمندیم. علاقه‌مندان رزومه بفرستند:

برای یک سایت جدید تحلیلی به چند نفر مصاحبه‌کننده، گزارش نویس «حرفه‌ای» ساکن داخل ایران در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نیازمندیم.(درخواست‌کننده ساکن ایران نیست!)

 

سلام. گزارش نویس و مصاحبه‌کننده در حوزه سیاست خارجی و انرژی هسته‌ای اگر هست، بنده در خدمتم. برای یک سایت هسته‌ای. لطفاً رزومه‌های خود را به ایمیل من ارسال کنید.

 

با این مقدمه، آنچه پس از ایجاد ارتباط میان خبرنگاران با افراد پوششی منافقین به جریان می‌افتد، تلاش برای جذب و بهره‌کشی مستقیم در راستای اهداف منافقین است.

معمولاً پس از چندی که ارتباط خبری و درعین‌حال مالی میان خبرنگاران و رابطین منافقین رخ می‌دهد به‌یک‌باره درخواست‌های جاسوسی مستقیم از سوی سرپل نفاق به خبرنگار پیشنهاد می‌شود، که در صورت ممانعت از خبرنگار، ضمن تهدید شدن وی، معرفی خبرنگار به دستگاه‌های امنیتی و درعین‌حال واریز شدن پول از حساب‌های سازمان  به‌حساب خبرنگار مورد تأکید قرار منافقین می‌گیرد تا وی تحت تأثیر قرارگرفته و تسلیم خواسته‌های ایشان شوند.

از اینجاست که خبرنگاران باید هوشیارانه عقب‌نشینی کرده و ضمن رد کردن درخواست جاسوسی، عدم اطلاع از همکاری با رابطین و جاسوس‌های خارج از ایران را به نیروهای انتظامی اطلاع دهند تا فاجعه‌ای برای زندگی ایشان در همراهی با دشمنان ایران خودنمایی نکند و اسرار نظام را درازای تهدیدهای بیهوده به یغما نبرند.

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.