about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت FESTO از جدیدترین پرنده ی رباتیک خود رونمایی کرد که شباهت زیادی به نمونه واقعی آن دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، در طی سال ها، شرکت آلمانی FESTO که یک کمپانی اتوماسیون صنعتی به شمار می آید، علاقه زیادی را به ساخت ربات از خود نشان داده است. و توانسته است ربات های بیشماری را با الهام گرفتن از طبیعت و مخلوقات آن تولید و عرضه کند.  این ربات ها حتی توانایی شنا کردن ،پریدن و پرواز کردن را به مانند نمونه های مشابه و واقعی خود دارند .
ساخت پرنده های رباتیک هم جزیی از تولیدات این شرکت بحساب می‌آید که در حال حاضر با افزودن پرهای مصنوعی عملکرد آن را بهبود بخشیده است  و دارای قابلیت مانوردهی و چابکی مشابه با نمونه واقعی آن می‌باشد.
۹سال پیش شرکت FESTO مرغ دریایی بالدار رباتیکی را به بازار معرفی کرد که قادر بود مشابه با یک پرنده ی واقعی بال بزند. در حقیقت این ربات، بدون نیاز به پره های مشابه با هلیکوپتر یا فشار موتور هواپیما ،تنها با اتکا کردن به بال های خود پرواز می کرد.

اما طراحی سیستم آن به نحوی بود که مانور پذیری و چابکی محدودی داشت.
اما جدیدترین نسخه از این پرنده رباتیک که Bionic Swift نام دارد ،قضیه را به طور کل تغییر داده است.
این ربات ۴۲گرمی ،نسبت به نسخه ی قبل کوچکتر است. و در عین حال  حاوی یک باتری است که می‌تواند پروازی به مدت ۷دقیقه را پشتیبانی کند.
یک موتور برای قدرت بخشیدن  به بال های مصنوعی ربات‌، در آن تعبیه شده است  و دو موتور دیگر هم پر های مصنوعی را حالت می‌بخشند تا حرکتی مشابه با واقعیت را از خود نشان دهند.
کاملا شبیه به یک پرنده واقعی، وقتی بال‌های ربات به سمت پایین حرکت می‌کنند، پرهای جای‌گذاری شده سطح اصطکاکی با هوا ایجاد می‌کنند و باعث می‌شوند تا جسم برای مدت بیشتری انرژی جهت معلق بودن داشته باشد.

وقتی هم که بال‌ها به سمت بالا حرکت می‌کنند، پرهای مصنوعی هوا را جابجا کرده و به این ترتیب انرژی بیشتری برای پرواز تولید می‌کند؛ اتفاقی که به بهبود عمر باتری هم کمک شایسته‌ای کرده است.
FESTO تاکنون موفق شده پرنده‌ای غیرواقعی بسازد که می‌تواند کاملا مشابه با یک پرنده واقعی روی سطح کره زمین پرواز کند، بدون اینکه از مسیرش منحرف شود. چرا که آنها GPS هم برای این ربات در نظر گرفته‌اند و به همین ترتیب پرنده دقیقا می‌داند در هر لحظه کجاست. اما با توجه به عمر باتری هفت دقیقه‌ای، فعلا نمی‌توان از آن به صورت گسترده‌ تر استفاده کرد، ولی شاید در آینده همه چیز تغییر کند

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.