about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

گزارش جدید اسپیدتست درباره سرعت اینترنت موبایل و ثابت جهان، نشان می‌دهد رتبه ایران در سرعت اینترنت موبایل یک پله رشد کرده، اما در اینترنت ثابت یک پله سقوط کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وب سایت اسپید تست جدیدترین گزارش متوسط سرعت جهانی اینترنت ثابت و موبایل جهان را منتشر کرده است. بر اساس این گزارش؛ متوسط سرعت اینترنت موبایل جهان در ماه ژوئن ۲۰۲۱ میلادی ۵۵.۳۴ و متوسط سرعت اینترنت ثابت ۱۰۶.۶۱ مگابیت بر ثانیه بوده است. این آمار نشان می‌دهد متوسط سرعت اینترنت موبایل و ثابت جهان در ژوئن نسبت به می ۲۰۲۱ میلادی اندکی بهبود یافته است. اما جایگاه و رتبه ایران در سرعت اینترنت موبایل و ثابت چیست؟

رشد یک پله‌ای رتبه ایران در سرعت اینترنت موبایل
بر اساس اطلاعات ثبت شده در این گزارش در ششمین ماه میلادی، متوسط سرعت اینترنت موبایل ایران ۳۱.۰۶ و متوسط اینترنت ثابت آن ۲۲.۰۲ مگابیت برثانیه بوده است. به این ترتیب ایران در رده هفتاد و هشتم فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل و رده ۱۳۳ کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت قرار دارد.
این درحالی است که جایگاه ایران در رده بندی سرعت اینترنت موبایل یک پله رشد و در رده بندی اینترنت ثابت یک پله سقوط کرده است.

رشد ۵ پله‌ای قبرس در فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل
گزارش جدید وب سایت اسپید تست نشان می‌دهد کشورهای امارات متحده عربی (۱۹۳.۵۱ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۱۸۰.۴۸ مگابیت برثانیه) و قطر (۱۷۱.۷۶ مگابیت برثانیه) مانند ماه گذشته همچنان در رده نخست تا سوم کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل در جهان قرار دارند.

در رده چهارم و پنجم به ترتیب دو کشور نروژ (۱۶۷.۶۰ مگابیت برثانیه) و قبرس (۱۶۱.۸۰ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه نروژ ۲ و جایگاه قبرس ۵ پله در این فهرست صعود کرده است.

در رده ششم چین (۱۵۹.۴۷ مگابیت برثانیه)، هفتم عربستان سعودی (۱۵۳.۱۸ مگابیت برثانیه) و هشتم کویت (۱۳۷.۵۱ مگابیت برثانیه) قرار دارند.

طبق اطلاعات ثبت شده جایگاه چین، کویت و استرالیا در این رده بندی یک پله سقوط کرده است. جایگاه عربستان سعودی نیز در فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل ۳ پله سقوط کرده است.

در رده نهم استرالیا با سرعت اینترنت موبایل ۱۲۷.۱۴ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه استرالیا نیز در این فهرست یک پله سقوط کرده است.

اما در رده دهم لوگزامبورگ با سعرت اینترنت ۱۱۲.۶۴ مگابیت قرار دارد. جایگاه این کشور در رده بندی نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است.

پرسرعت‌ترین اینترنت ثابت جهان در موناکو
در فهرست کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت، بر خلاف ماه‌های گذشته به جای سنگاپور، کشور موناکو با سرعت اینترنت ۲۶۰.۷۴ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه موناکو نسبت به ماه می ۲ پله ارتقا یافته است.

در رده‌های دوم و سوم به ترتیب سنگاپور و هنگ کنگ با سرعت ۲۵۲.۶۸ و ۲۴۸.۹۴ مگابیت برثانیه قرار دارند. جایگاه هر دو کشور در این فهرست یک پله نسبت به ماه قبل سقوط کرده است.

در رده‌های چهارم، پنجم و ششم نیز به ترتیب رومانی (۲۲۰.۶۷ مگابیت برثانیه)، دانمارک (۲۱۷.۱۸ مگابیت برثانیه) و سوئیس (۲۱۵.۵۷ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه رومانی و دانمارک نسبت به ماه گذشته میلادی ۳ پله رشد کرده، اما در این میان جایگاه سوئیس ۲ پله سقوط کرده است.

در رده‌های هفتم، هشتم و نهم نیز به ترتیب تایلند (۲۱۴.۴۷ مگابیت برثانیه)، کره جنوبی (۲۱۲.۱۲ مگابیت برثانیه) و فرانسه (۲۰۸.۱۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه تایلند یک و کره جنوبی ۳ پله در رده بندی ماه ژوئن سقوط کرده است. اما رده فرانسه در ژوئن ۲۰۲۱ نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است.

در رده دهم نیز شیلی با سرعت اینترنت ۲۰۳.۶۱ مگابیت برثانیه قرار دارد. جایگاه شیلی نیز در فهرست نسبت به ماه می ۳ پله رشد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.