about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جت پرینترهای ایرانی به آفریقا صادر شد

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی جت پرینترهای صنعتی را به تولید رسانده و اخیراً آن را به افریقا صادر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری، احمدرضا حسین زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره تولید جت پرینتر در داخل کشور گفت: این شرکت درزمینهٔ دستگاه‌ها و پرینترهای چاپ فعال است. پیش‌ازاین، تمام نیاز کشور به دستگاه‌های جت پرینتر از کشورهایی مانند ژاپن و انگلستان تأمین می‌شد که خرید و تعمیر این دستگاه‌ها، هزینه قابل‌توجهی به صنایع مختلف تحمیل می‌کرد.

وی افزود: این شرکت، تصمیم گرفت تا نیاز کشور به خارج در این زمینه را برطرف کند. در حال حاضر حدود ۱۲ مدل جت پرینتر در این شرکت تولید می‌شود. این دستگاه‌ها حدود ۴۰ کیلوگرم وزن دارند و در انواع مدل‌های دستی، اتوماتیک، تک‌رنگ و دورنگ، تولید می‌شوند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان افزود: تولید محصولات مختلفی مانند قطعات خودرو، لوله و محصولات غذایی، نیاز به پرینترهای صنعتی (جت پرینترهای) متفاوتی دارند که مخصوص این محصولات تولید می‌شود. این محصول در ایران با یک‌سوم قیمت مشابه خارجی تولید می‌شود.

حسین زاده افزود: این شرکت تاکنون موفق شده است به کشورهایی مانند افغانستان، ترکیه، آذربایجان و کشورهای آفریقایی صادرات داشته باشد. به خاطر کیفیت خوب محصول و تفاوت قیمت قابل‌توجه آن با محصول مشابه خارجی، یک ایرانی که در استرالیا کارخانه تأسیس می‌کرد، از این محصول خریداری کرد تا در واحد تولیدی خود در آن کشور استفاده کند.

وی گفت: امیدوار هستیم در آینده نه‌چندان دور، نیاز تمام کشور به محصولات حوزه چاپ و نشر و پرینترهای صنعتی را تأمین کنیم تا دیگر نیازی به واردات از خارج از کشور نباشد.

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.