about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جایگزینی هیدروژن با شارژهای برقی

شاید در آینده ی نزدیک تلفنهای همراهی روانه ی بازار شوند که دیگر نیازی به اتصال به شبکه ی برق نداشته باشند و تنها با سلولهای سوختی هیدروژنی تعبیه شده در آنها، شارژ شوند.
به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ چند دهه از طرح ایده‌ی استفاده صنعتی و کلان از سلول‌های سوختی هیدروژنی در صنایع مختلف از جمله الکترونیک می‌گذرد؛ اما هر بار در موقع عمل، این ایده به حاشیه رانده شده است.
با این حال شرکت انرژی هوشمند (Intelligent Energy) در انگلیس سال‌ها است که بر روی این ایده کار می‌کند و اکنون مدعی شده فناوری نوینی را اختراع کرده که طی آن آیفون‌های شرکت اپل بدون نیاز به اتصال به شبکه سراسر ی برق شارژ می‌شوند، آن هم با سلول‌های سوختی هیدروژنی که در دل این تلفن‌های همراه هوشمند جاسازی شده است.
در چشم‌انداز پروژه‌ی اخیر این شرکت این‌گونه تصور شده که آیفون‌ها در طول شبانه‌روز خود را به‌طور خودکار شارژ کنند. از این رو می‌توان تصور کرد که برای شارژ کردن آیفون‌های آینده دیگر نباید دغدغه‌ای داشت.
در صورتی که پروژه شرکت «انرژی هوشمند» با موفقیت همراه باشد می‌توان تصور کرد که در آینده‌ی نزدیک گاز هیدروژن که به‌وفور در زمین یافت می‌شود، منبع تأمین نیروی لازم برای عملکرد دستگاه‌های زیادی از جمله تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های همراه در نظر گرفته شود.

منبع: خبرگزاری مهر

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.