about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جایگزینی سیستم به اشتراک گذاری ارتش آمریکا

سازمان دیسا سامانه‌ی به اشتراک‌گذاری فایل جدید ارتش آمریکا را معرفی و آن را جایگزین نمونه قدیمی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آژانس سامانه‌های اطلاعات دفاعی آمریکا، دیسا (DISA)، در تاریخ 15 آگوست 2019 یک سامانه ایمن اشتراک‌گذاری فایل را راه‌اندازی کرد. هدف از این اقدام جایگزینی آن با بستر فعلی است تا بتوان به ارسال و دریافت محتوای حجیم اقدام کرد.

بستر یاد شده توسط دیسا توسعه پیدا کرده و «سیف» (SAFE) نام دارد. این پلتفرم به کاربر اجازه می‌دهد در سرتاسر سازمان به صورت ایمن به فایل‌ها دسترسی داشته باشد. این سیستم جایگزین «مرکز مهندسی و تحقیق حمل‌ونقل هوایی و موشکی نیروی زمینی آمریکا» (AMRDEC)  می‌شود که در سال گذشته برای چندین ماه غیرفعال بود و در آگوست 2019 برای همیشه کنار گذاشته خواهد شد.

سیف به کاربران امکان می‌دهد تا فایل‌هایی به بزرگی 8 گیگابایت را انتقال بدهند. همچنین امکان بارگذاری فایل‌هایی با حجم بیش از 2 گیگابایت وجود دارد که از محدودیت‌های سیستم قدیمی به حساب می‌آمد. به علاوه اجازه ارسال و دانلود 25 فایل به صورت هم‌زمان را به کاربران می‌دهد. از طرفی کارمندان می‌توانند تا 7 روز به فایل‌ها دسترسی داشته باشند. این در حالی است که در گذشته محتوا تنها به مدت 2 روز در دسترس قرار داشت.

برایان هرمن (Brian Hermann)، مدیر توسعه سامانه‌های دیسا گفت:

خدمات یاد شده به اعضای فعال و ذخیره، کارمندان وزارت دفاع و حتی شرکای مأموریت فدرال ما، عملکرد بسیار خوبی ارائه می‌دهد. اکنون زمانی که اعضای پنتاگون به ارسال و دریافت فایل بزرگ نیاز داشته باشند، یک روش ساده و ایمن در اختیار دارند.

هرمن ادامه داد، بستر سیف از یک ویژگی رمزنگاری اختیاری نیز بهره می‌برد که در صورت بلااستفاده ماندن محتوا آن را رمزنگاری می‌کند.

سامانه AMRDEC، در نوامبر سال گذشته به علت شناسایی آسیب‌پذیری در آن خاموش شد و تا فوریه سال 2019 از دسترس خارج شد؛ زیرا کارشناسان نتوانستند نقص آن را برطرف کنند. در حال حاضر تعدادی از پژوهشگران در حال همکاری با گروه سیستم قدیمی هستند تا به مرور زمان انتقال را بین دو بستر تکمیل کنند.
سامانه‌ی سیف متن‌باز بوده و تکمیل آن تنها 6 ماه به طول انجامیده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.