about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گوگل از این پس به افرادی که حفره‌های امنیتی خطرناک برنامه های محبوب اندرویدی را در فروشگاه گوگل پلی شناسایی کنند، هزار دلار جایزه می پردازد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گوگل تا به حال این جوایز را به افرادی پرداخت می کرد که آسیب پذیری های برنامه های تولیدی خود این شرکت را شناسایی و گزارش کنند، اما مشکلات گسترده ناشی از وجود کدهای مخرب در برخی برنامه های اندرویدی عرضه شده در فروشگاه گوگل پلی، برای این شرکت چاره ای جز تلاش برای تغییر رویکردش باقی نگذاشته است.

در هفته ها و ماه های اخیر بارها گزارش هایی در مورد شناسایی بدافزارهای خطرناک در برخی برنامه های محبوب اندرویدی منتشر شده است. برخی از این برنامه های معیوب توسط گوگل نیز شناسایی نشده و از همین رو در فروشگاه گوگل پلی نیز عرضه شده و باعث آلودگی گوشی های هوشمند میلیون ها کاربر شده اند.

این طرح پرداخت پاداش در مورد برنامه های اندرویدی سازگار با نسخه ۴.۴ این سیستم عامل و نسخه های بالاتر اجرا می شود و مربوط به حفره های امنیتی است که منجر به اجرای کدهای مخرب برروی گوشی های اندرویدی بدون اجازه و اطلاع کاربر شود.

گوگل تنها برنامه های اندرویدی ثالثی را تحت پوشش این طرح قرار داده که کاربران زیادی دارند. از جمله این برنامه ها می توان به Alibaba، Dropbox، Duolingo، Headspace، Line، Mail.Ru، Snapchat و Tinder اشاره کرد.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.