about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جایزه نیروی هوایی ارتش آمریکا به هکرها

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ علاقه‌مندان تا دو هفته دیگر فرصت دارند برای حضور در این رقابت و هک کردن سایت‌های نیروی هوایی آمریکا اقدام کنند.

رقابت یادشده نیروی هوایی را هک کنید نام دارد و علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و شرکت در آن باید به وب‌سایت HackerOne مراجعه کنند. هدف این رقابت تعدادی از وب‌سایت‌های کلیدی عمومی نیروی هوایی ارتش امریکا اعلام‌شده است. هکرها از سی‌ام ماه می فرصت دارند برای هک کردن سایت‌های یادشده اقدام کنند و این فرصت در 23 ماه ژوئن پایان می‌یابد.
علاوه بر هکرهای امریکایی، هکرهای علاقه‌مند و ساکن در کشورهای انگلیس، کانادا، استرالیا و نیوزلند هم مجاز به شرکت در رقابت یادشده هستند. تابه‌حال سابقه نداشته که نیروی هوایی ارتش آمریکا چنین رقابتی برگزار کند. البته پنتاگون یا وزارت دفاع امریکا در آوریل سال 2016 چنین رقابتی را برگزار کرده بود که بیش از 1400 هکر برای مشارکت در آن ثبت‌نام کردند و تنها در عرض شش ساعت نزدیک به 200 آسیب‌پذیری را در سایت‌های وابسته به پنتاگون شناسایی کردند.
جایزه پنتاگون برای هکرهای موفق 75 هزار دلار بود، اما نیروی هوایی ارتش آمریکا میزان جوایز اعطایی خود را اعلام نکرده است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.