about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جایزه اپل برای هک آی او اس ۱۰

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ این جایزه به فردی تعلق می‌گیرد که بتواند از راه دور به سیستم‌عامل iOS 10 نفوذ کند، کنترل آن را در دست بگیرد و بتواند هر برنامه‌ای را بر روی این سیستم‌عامل نصب نماید.

مقدار این جایزه قبلا 500 هزار دلار بود که بعد از مدتی به یک‌میلیون دلار افزایش یافت و حالا 500 هزار دلار دیگر به آن اضافه‌شده است.

جایزه یک‌میلیون دلاری به افرادی اعطا می‌شد که بتوانند راهی برای نفوذ به سیستم‌عامل iOS 9از طریق مرورگرهای اینترنتی بیابند. فردی که هویت وی اعلام نشد راهی برای این کار پیدا کرد و جایزه یک‌میلیون دلاری را از آن خود کرد.

شرکت Zerodium برای شناسایی آسیب‌پذیری‌های سیستم‌عامل‌ها، مرورگرها، پلاگین ها، سرورها، برنامه‌های مختلف و غیره جوایز متعددی اهدا می‌کند و این امر با استقبال محققان امنیتی مواجه شده است.

اپل خود نیز برنامه‌هایی را برای اعطای جایزه به شناسایی کنندگان حفره‌های امنیتی برنامه‌ها و نرم‌افزارهای خود اجرا می‌کند. اما مبلغ جایزه پرداختی این شرکت از 200 هزار دلار فراتر نمی‌رود و لذا برنامه‌های شرکت‌های رقیب جذاب‌تر از خود اپل است.

اپل اولین بار این برنامه را در جریان برگزاری کنفرانس بلاک هت در آمریکا در سال 2016 اعلام کرد. جایزه 200 هزار دلاری به افرادی اعطا می‌شود که بتوانند به firmware بوت ایمن گوشی آیفون نفوذ کنند.

تازه ترین ها
حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.

مشارکت
1405/05/31 - 07:18- آسیا

مشارکت ازبکستان و آذربایجان با هدف مقابله با تهدیدات سایبری

سازمان‌های مجری قانون ازبکستان و آذربایجان در حال تقویت همکاری‌های خود برای مقابله با تهدیدات سایبری هستند.