about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

جاسوس افزار «Tizi» به روت دستگاه دسترسی می یابد و سراغ تصاویر شخصی کاربر، تاریخچه تماس و چت‌ها در اپلیکیشن‌هایی مانند فیسبوک، واتس اپ و حتی سرویس پیام رسان رمزگذاری شده تلگرام می رود.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ با معرفی اندروید 8 اوریو، گوگل Play Protect را هم راه اندازی کرد؛ برنامه ای جدید که هر از چندگاهی به بررسی نرم افزارهای موبایل شما و اپلیکیشن های داخل پلی استور می پردازد و به دنبال بدافزارهای شیطانی می گردد. اخیراً گوگل مجموعه ای از جاسوس‌افزارها را یافته که واقعاً ترسناک به نظر می رسند.

این اپلیکیشن ها همگی حامل در پشتی «Tizi» هستند، بدافزاری که از سال 2015 مورد استفاده قرار گرفته است. از طریق آسیب پذیری های سیستم عامل اندروید، Tizi به روت دستگاه دسترسی می یابد و به سراغ تصاویر شخصی کاربر، تاریخچه تماس ها و تاریخچه چت ها در اپلیکیشن های محبوبی مانند فیسبوک، واتس اپ، وایبر و حتی سرویس پیام رسان رمزگذاری شده تلگرام می رود.

علاوه بر این جاسوس‌افزار مورد اشاره می تواند پیامکی شامل مختصات جغرافیایی دستگاه ارسال کند، با دوربین موبایل تصویربرداری کند و حتی میکروفون ها را شنود کند. چنین چیزی واقعاً ترسناک است اما خبر خوب اینکه آسیب پذیری های مورد استفاده توسط Tizi مدت ها پیش و در آپدیت امنیتی اندروید در آوریل 2016 برطرف شده اند. خبر بد هم این است که هنوز میلیون ها موبایل اندرویدی وجود دارد که این به روزرسانی را دریافت نکرده اند.

بنابر اطلاعات گوگل، اپلیکیشن های Tizi اکثراً توسط کاربرانی کنیایی دانلود می شوند و دیوایس های درصد کمی از کاربران آمریکایی هم آلوده شده است. بعد از کشف این رخنه امنیتی، گوگل اپلیکیشن ها را پاک کرد، اکانت توسعه دهندگان را به حالت تعلیق درآورد و پیام هشداری به تمام دیوایس هایی که احتمالاً آلوده شده اند فرستاد. علاوه بر این گفتنی است که Play Protect گوگل آپدیت شده تا بهتر قادر به تشخیص بدافزارهای مبتنی بر Tizi باشد.

تازه ترین ها
درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.

رئیس‌جمهور
1405/06/10 - 12:24- آسیا

رئیس‌جمهور تایوان: مهارت تایوان در صنعت نیمه‌رسانا بر پایه دموکراسی است

رئیس‌جمهور تایوان اعلام کرد که مهارت تایوان در صنعت نیمه‌رسانا بر پایه دموکراسی و حاکمیت قانون بنا شده است.

اعتراف
1405/06/10 - 12:14- جرم سایبری

اعتراف پنج نفر در پرونده سرقت میلیون دلاری از دستگاه‌های خودپرداز

پنج تبعه ونزوئلا در تازه‌ترین پرونده فدرال مربوط به حملات موسوم به جک پات خودپرداز در آمریکا به جرم توطئه برای سرقت بانکی اقرار کردند.