about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی CIA، موساد و MI6 از فضای مجازی

به گزارش روزنامه رسالت حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی در نشست خبری گفت: "در زمینه صلاحیت امنیتی كسانی كه برای تصدی مسئولیت و سمت از وزارت اطلاعات مورد استعلام قرار می گیرند، امانت دار هستیم." وی با اشاره به اینكه نمی توانیم به سادگی با آبروی افراد بازی كنیم، اعلام داشت: "وزارت اطلاعات خود رامجاز نمی داند با آبروی افراد بازی كند، حتی اگر افرادی كه مورد استعلام قرار می گیرند و جایگاه اجتماعی دارند، نسبت به آنها حساسیم." وی خاطرنشان كرد: "برای بررسی صلاحیت افراد شورای تایید صلاحیت تشكیل داده ایم كه نظام نامه ای مشخص دارد. امروزبا خیلی از سرویس های اطلاعاتی سایر كشورها تبادل اطلاعاتی در منافع مشترك داریم. همچنین علیه سرویس هایی مانند موساد ، MI6و CIA كه به دنبال اهداف منفی در ایران هستند، وارد عمل می شویم. این سرویس ها از فضای مجازی در كشورمان استفاده می كنند."

وزیر اطلاعات با تاكید بر اینكه در فضای مجازی دستگاه های اطلاعاتی كشورمان هوشیاری خود را حفظ كرده اند، گفت: "عناصر رابط را شناسایی و مدیریت می كنیم و درصورتی كه به انتقال اخبار سری كشور بپردازند اقدامات لازم را انجام می دهیم."

تازه ترین ها
انتصاب
1405/06/24 - 22:07- اروپا

انتصاب مسئول مرکز هماهنگی امنیت سایبری در اوکراین

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، «ایهور کلیمنکو»، مقام پیشین نهادهای انتظامی این کشور، را به ریاست مرکز ملی هماهنگی امنیت سایبری اوکراین منصوب کرد؛ نهادی که مسئول هماهنگی واکنش دولت به تهدیدهای عمده سایبری است.

توقیف
1405/06/24 - 22:02- آمریکا

توقیف ۱۲ سایت دیپ‌فیک محتوای مستهجن در منهتن

۱۲ سایت تولید محتوای مستهجن دیپ‌فیک با هوش مصنوعی، پس از آنکه دادستانی منطقه منهتن نیویورک دامنه‌های آنها را به دلیل نقض قوانین مربوط به انتشار ویدئوهای بدون رضایت صاحبان تصاویر توقیف کرد، در این هفته از دسترس خارج شدند.

هشدار
1405/06/24 - 14:04- هوش مصنوعي

هشدار بیل گیتس در مورد عدم آمادگی دولت‌ها در مقابل هوش مصنوعی

بیل گیتس اعلام کرد که هیچ دولتی در جهان برای تغییراتی که هوش مصنوعی در جامعه ایجاد خواهد کرد، آمادگی ندارد.