about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آژانس امنیت ملی آمریکا بر 60 میلیون تماس تلفنی در اسپانیا در مدت یک ماه نظارت داشته است.

موسسه خبری سایبربان: گزارش‌ها حاکی از آن است که آژانس امنیت ملی آمریکا بر 60 میلیون تماس تلفنی در اسپانیا در مدت یک ماه نظارت داشته است. واشنگتن در این هفته میزبان جلساتی است که در آنها به بررسی دقیق این وقایع توسط مقامات اتحادیه اروپا و مقامات ایالات متحده آمریکا پرداخته می‌شود.

سندی توسط ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به روزنامه اسپانیایی ال موندو داده شده است که طبق آن ایالات متحده از 60 میلیون تماس اسپانیایی بین دسامبر 2012 تا ژانویه 2013 جاسوسی کرده است.

به گزارش ژاپن تایمز، NSA در سال 2011 از دولت ژاپن خواست که برای کمک به جاسوسی آنها، نفوذی بر روی کابل‌های حامل اطلاعات که از طریق ژاپن به منطقه آسیا و اقیانوس آرام می‌رسد داشته باشند اما دولت ژاپن حاضر به انجام این کار نشد.

سوالات در رابطه با آژانس امنیت ملی آمریکا NSA همچنان پا بر جاست و مقامات اروپایی درصدد هستند تا پاسخی برای آنها پیدا کنند.

مقامات کمیته پارلمان اروپا در مورد آزادی‌های مدنی و عدالت، از دوشنبه تا چهارشنبه در واشنگتن با مقامات مختلف از جمله اعضای کنگره ، به بحث در مورد جاسوسی‌های NSA که به عنوان PRISM شناخته می‌شود می‌پردازند. این کمیته در روز چهارشنبه در کاخ سفید با کارن Donfried ، مدیر ارشد امور اروپا برای شورای امنیت ملی دیدار خواهد کرد.

آلمان همچنین در نظر دارد با فرستادن مقامات امور خارجه خود به واشنگتن به بحث در مورد نظارت NSA و آینده همکاری‌های اطلاعاتی دو کشور بپردازد و  به دنبال گزارشی با توجه به اخبار سی ان ان جهت آنکه آژانس نظارت تماسهای تلفن همراه آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان را انجام داده است باشند.

دیپلمات‌های آلمان و برزیل نیز برنامه ریزی دقیق برای مقابله با نظارت جمعی توسط NSA دارند و با معرفی پیش نویس قطعنامه ای به سازمان ملل متحد که در آن حقوق حریم خصوصی افراد به رسمیت شناخته شده است تحویل داده شده است.

تازه ترین ها
باخت
1405/07/03 - 22:46- آمریکا

باخت شرکت آنتروپیک در مقابل ترامپ

دادگاه تجدیدنظر آمریکا اقدام پنتاگون در قراردادن نام شرکت آنتروپیک در فهرست سیاه را تأیید کرد.

کلاهبرداری
1405/07/03 - 21:44- اروپا

کلاهبرداری از بزرگ‌ترین بانک ایتالیا با استفاده از هوش مصنوعی

کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی، میلیون‌ها دلار به بزرگ‌ترین بانک ایتالیا ضرر زدند.

قوانین
1405/07/03 - 20:44- آمریکا

قوانین سخت‌گیرانه در مراکز داده مینه‌سوتا، آیووا و شیکاگو

قوانین مراکز داده محلی ایالات متحده در مینه‌سوتا، آیووا و شیکاگو سخت‌گیرانه‌تر می‌شود.