about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک واحد امنیتی در وزارت بازرگانی آمریکا به طور غیرقانونی حساب‌های توئیتری کاربران ایالات متحده را کنترل کرده و پست‌های انتقادی را شناسایی می‌کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، این واحد امنیتی به خصوص در مورد پست‌های انتقادی از اداره آمار آمریکا حساسیت دارد و هم از شهروندان آمریکایی و هم از اتباع خارجی که از نهاد یادشده انتقاد کنند، جاسوسی کرده و اطلاعاتی را به صورت غیرقانونی از آنها جمع‌آوری می‌کند.

بررسی‌هایی که کمیته بازرگانی، علوم و حمل و نقل سنای آمریکا در این زمینه انجام داده نشان می‌دهد که واحد یادشده سرویس مدیریت تهدید و تحقیقات نام دارد و پس از آغاز تحقیقات در مورد آن توسط سنا در فوریه گذشته فعالیت غیرقانونی خود را متوقف کرده است.

فعالیت واحد یادشده از اواسط دهه گذشته آغاز شده و اقدامات غیرقانونی متعددی مانند سوءاستفاده از قدرت، سو مدیریت و انتقام‌جویی علیه کارمندان وزارت بازرگانی را انجام داده است.

تحقیقات سنا حاکیست این واحد جاسوسی حساب‌های توئیتری را که انتقاداتی درباره فرآیندهای مورد استفاده برای سرشماری ایالات متحده مطرح می‌کنند، زیر نظر می‌گیرد و به شدت تلاش می‌کند همه منتقدان را اعضای کمپین‌های دروغ پراکنی در اینترنت قلمداد کند که اقدامات مخربشان توسط دولت‌های خارجی هماهنگ می‌شود.

اما واقعیت این است که بسیاری از منتقدان افراد عادی بوده‌اند. در یکی از موارد یک بازنشسته ۶۸ ساله در آمریکا که تنها ۱۰۰ تعقیب کننده در توئیتر داشته، به علت انتشار مطلبی با عنوان «سرشماری همراه با فساد بوده و به گونه‌ای دستکاری شده که به نفع حزب ترامپ تمام شود» مورد تعقیب و جاسوسی مخفیانه قرار گرفته است.

اطلاعات این افراد در اختیار اف بی آی قرار گرفته و در برخی موارد این اشخاص به علت انتقادهای ساده خود دستگیر شده یا با اتهامات جنایی مواجه شده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.