about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی هکرها با استفاده ازسیگنال‌های وای فای

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ محققان دریافته‌اند که هکرها می‌توانند از سیگنال‌های با طول موج کم برای ساخت تصاویر سه‌بعدی از یک مکان و افراد داخل آن استفاده کنند. این تیم تحقیقاتی اعلام کرده است که این روش هک قادر به تولید نقشه از ساختمان‌ها و رهگیری افراد داخل آن‌ها است؛ ولی از آن برای یافتن افرادی که در اثر بهمن یا زمین‌لرزه مدفون شده‌اند نیز می‌توان استفاده کرد.

محققان دانشگاه فنی مونیخ موفق شدند روش تصویربرداری هولوگرافیک بسازند که با به تصویر کشیدن تشعشعات حاصل از فرستنده‌ی وای‌فای، تصویری سه‌بعدی از محیط پیرامون تولید می‌کند .

روش مورد استفاده‌ی این تیم به آن‌ها امکان می‌دهد تصاویر هولوگرافیک تولید کنند که یک تصویر سه‌بعدی را تداعی می‌کند؛ مانند این‌که از پنجره‌ی خانه‌ای به داخل آن نگاه کنید.

 
 

 

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:22- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.