about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

برخی مقامات آمریکایی می‌گویند وزارت امنیت میهن این کشور در حال بررسی روش‌هایی است تا نقاط کور سایبری را برطرف کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مقامات وزارت امنیت میهن آمریکا در حال بررسی این موضوع هستند که آیا جاسوسی‌های نظامی می‌توانند به جلوگیری از حملات سایبری که در آمریکا روی می‌دهد کمک کنند.

به گفته برخی مقامات ارشد وزارت امنیت میهن آمریکا، ازآنجاکه این وزاتخانه نیز جزء قربانیان حملات سایبری اخیر در آمریکا بوده است، در حال بررسی راه‌های مختلفی ازجمله جاسوسی‌های نظامی است تا درک خود را نسبت به فعالیت‌ها و حملات سایبری خارجی ارتقاء دهد.

یک مقام ارشد وزارت امنیت میهن روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت:

ما علاقه‌مندیم سازوکارهای اضافی را کشف کنیم که از طریق آن دولت بتواند نسبت به فعالیت مخرب یا نفوذهای واقعی دشمنان که زیرساخت‌های مهم را تحت تأثیر قرار می‌دهند، به درک سریع‌تری برسد.

این مقام ارشد با شرط ناشناس ماندن کارهای در حال انجام این وزارتخانه را تشریح کرد. الخاندرو مایورکاس وزیر امنیت میهن آمریکا قرار است در روزهای آتی در نشست سالانه امنیتی RSA سخنرانی کند، جایی که انتظار می‌رود اولویت‌های سایبری این وزارتخانه را بیان کند.

روز یکشنبه، رابرت گیتس (Robert Gates)، وزیر دفاع اسبق آمریکا در روزنامه واشنگتن‌پست نوشت که در دولت اوباما، من پیشنهاد ایجاد موقعیت معاون مدیر آژانس امنیت ملی را که یک مقام امنیت سایبری در وزارت امنیت میهن است را دادم. گیتس نوشت، این مقام دارای اختیارات قانونی است تا از آژانس امنیت ملی بخواهد نظارت در شبکه‌های داخلی را انجام دهد و از حملات سایبری فعلی دفاع کند.

گیتس گفت، این موقعیت جدید با محدودیت‌های قانونی مواجه شد، در مورد اینکه طراحی این اختیارات جدید چگونه است و چگونه برای محافظت از آمریکایی‌ها در برابر نظارت‌های ناخواسته و غیرمجاز از این اختیارات استفاده خواهد شد. این پیشنهاد توسط وزیر امنیت میهن وقت آمریکا ژانت ناپولیتانو (Janet Napolitano) امضا شد و به تأیید وزارت دادگستری هم رسید، اما گیتس نوشت كه این ابتكار، عمدتاً به دلیل كشش و مقاومت بوروكراتیك به‌جایی نرسید.

مقامات ارشد وزارت امنیت میهن آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا در حال حاضر چنین پیشنهادی در حال بررسی است یا نه، از طرح این موضوع به‌طور خاص خودداری کردند. یکی از این مقامات گفت که دولت در حال بررسی عمیق حملات سایبری اخیر است و پس از اتمام این بررسی، توصیه‌هایی را ارائه خواهد داد.

منبع:

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.