about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی دولت آمریکا از شرکت سیسکو

به گزارش هک و نفوذ سایبربان؛ گزارشی که توسط موسسه تحلیلی Equation Hack منتشرشده نشان می‌دهد آژانس امنیت ملی آمریکا از ابزاری ویژه به نام BenignCertain استفاده کرده و به کمک آن توانسته با سوءاستفاده از یک حفره امنیتی در بخش پیاده‌سازی Internet Key Exchange فایروال‌های شرکت سیسکو، به کلیدهای رمزنگاری اطلاعات دست‌یافته و درنهایت به اطلاعاتی که به گمان کاربران با امنیت کامل ردوبدل می‌شوند، دسترسی پیدا کند.

سیسکو تأیید کرده که این حفره امنیتی می‌تواند برای چندین مورد از فایروال‌های قدیمی PIX این شرکت مشکل‌آفرین باشد. البته لازم به ذکر است که سیسکو پشتیبانی از این فایروال‌ها را از سال 2009 متوقف کرده است.

هرچند سیسکو گفته این مشکل در محصولات سری PIX 7.0 یا سایر Adaptive Security Appliance های این شرکت وجود ندارد، اما بسیاری از کارشناسان امنیتی همچنان به امنیت محصولات این شکرت بدبین هستند.

سایت Ars Technica هشدار داده که هنوز هم هزاران شبکه کامپیوتری از فایروال‌های آسیب‌پذیر سیسکو استفاده می‌کنند و احتمال نفوذ به آن‌ها همچنان پابرجا است.

نکته حائز اهمیت این است که محصولات سایر شرکت‌های فعال در این حوزه نیز دچار حفره‌های امنیتی هستند و به همین دلیل این احتمال وجود دارد که آژانس امنیت ملی آمریکا به‌طور گسترده به اطلاعات ردوبدل شده از طریق اتصال‌های VPN دسترسی داشته باشد.

حال نگرانی دیگری نیز وجود دارد و آن‌هم این است که با علنی شدن وجود این حفره امنیتی، هکرهای غیردولتی نیز وارد عمل می‌شوند و تردیدی نیست که نهایت تلاش خود را برای سوءاستفاده از چنین حفره امنیتی بکار می‌گیرند.

به‌هرحال باید منتظر بود و دید سیسکو چه واکنشی به این وضعیت خطرناک برای حریم شخصی مشتریان خود نشان خواهد داد.

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.