جاسوسی از زیرساخت های صنعتی
به گزارش کارگروه حملات سایبربان به نقل از سکیوریتی افرز؛ امروزه توسعه و فروش نرمافزارهای نظارت بر کسب و کارها به عنوان یکی از سودآورترین فعالیت ها به شمار می رود. این در حالی است که بسیاری از سازمان های دولتی با استفاده از نرم افزارهای جاسوسی برای رسیدن به مقاصد خاص خود استفاده می کنند. لذا باید به این نکته توجه کرد که فعالیت های یادشده، برای بسیاری از مشاغل سؤال برانگیز است.
در اوایل ماه جاری، در روزنامه های فعال، خبرهای ضد و نقیضی در رابطه با Grey Heron نوشته شد و مضمون آن ها، این بود که شرکت نام برده، با تبلیغ یک نرم افزار، قادر به جاسوسی از ارتباط میان تلگرام و سیگنال های ارتباطی خواهد بود.
نام Gray Heron در میان جامعه امنیتی شناخته شده نبود؛ اما تحقیقات نشان می دهند که این شرکت، رابطه مستقیم با هکینگ تیم دارد.
بررسی های صورت گرفته نشان می دهند که پشت پرده فعالیت های این شرکت، چندین مرکز صنعتی بزرگ هستند که از فعالیتهای مخرب آن پشتیبانی می کنند.
در سال 2015 Phineas Fisher، هکر فعال در زمینه سرقت اطلاعات، با توجه به نقص موجود در سیستم این شرکت، بیش از 400 گیگابایت از اطلاعات این شرکت را از سرورهای آن به سرقت برد. ازجمله مهم ترین اطلاعات به سرقت رفته ازسوی این هکر می توان به سوابق مشتری و کد منابع برای هک کردن ابزار به منظور سوء استفاده اشاره کرد.
در سال 2017، این شرکت به وسیله یک مؤسسه در ارتباط با دولت عربستان خریداری شد.
در ادامه باید به این نکته توجه کرد که شرکت بالا، در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی مشتری های بیشماری دارد.