about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسی آژانس جاسوسی انگلیس از مردم اروپا

آژانس جاسوسی انگلیس اطلاعات اینترنتی میلیون‌ها شهروند اروپایی را هک کرده است.

آژانس جاسوسی انگلیس اطلاعات اینترنتی میلیون‌ها شهروند اروپایی را هک کرده است.

به گزارش سایبربان، به نوشته شماره روز جمعه روزنامه ایندیپندنت در اینترنت، چهار گروه آزادی‌های مدنی اروپا با طرح اتهام بر ضد ستاد ارتباطات دولت انگلیس (جی سی اچ کیو) در دادگاه حقوق بشر اروپا این مرکز را به نقض غیرقانونی حریم خصوصی میلیونها نفر در سراسر اروپا متهم کردند.

این اقدام حقوقی به هک کردن ادعا شده انبوهی از اطلاعات اینترنتی از جمله پیام‌های الکترونیکی و رسانه‌های اجتماعی مربوط می‌شود که نقض بند هشت کنوانسیون حقوق بشر اروپا درباره حق برخورداری از زندگی خانوادگی خصوصی به شمار می‌رود .

شکایت از آژانس گردآوری اطلاعات انگلیس پس از آن صورت می‌گیرد که ادوارد اسنودن پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا یک برنامه جاسوسی وسیع آمریکا و انگلیس را فاش کرد. افشاء طرح‌های سری موجب تیرگی روابط آمریکا، اتحادیه اروپا و روسیه شده است. مسکو به اسنودن پناهندگی داده است.

گروههای آزادی مدنی همچنین قوانین کنونی حفاظت از حریم خصوصی در اینترنت را قدیمی و منسوخ می‌دانند.

شکایات حقوقی روز دوشنبه در دادگاه استراسبورگ از طرف چهار گروه آزادی‌های مدنی و همه کاربران اینترنتی در انگلیس و اتحادیه اروپا ارائه شد.

ایان لوبان مدیر آژانس گردآوری اطلاعات انگلیس از حضور در جلسه استماع یک کمیته پارلمان اروپا در بروکسل برای بررسی ادعاهای مطرح شده مبنی بر هک شدن شرکت مخابراتی بلژیکی بلژیکام توسط این آژانس جاسوسی خودداری کرد که واکنش خشمگینانه بسیاری اعضاء پارلمان اروپا را در پی داشت.

مجله اشپیگل آلمان ماه گذشته گزارش داد اسناد اسنودن حاکی از آن است که آژانس گردآوری اطلاعات انگیس برنامه هک کردن اطلاعات را با نام رمزی «سوسیالیست عملیاتی» اداره می‌کند.

موضوع:

تازه ترین ها
تورال
1405/06/02 - 09:07- آمریکا

تورال ممدوف: ورود آمریکا به مرحله جدیدی در مبارزه با جرایم سایبری

ایالات متحده در حال تغییر قواعد بازی در مبارزه با جرایم سایبری است.

خرید
1405/06/02 - 09:01- آمریکا

خرید شرکت بیمه سایبری ات-بی توسط مونیخ ری

گروه بیمه‌ای آلمانی مونیخ ری اعلام کرد توافق نهایی برای خرید شرکت آمریکایی ات-بی را امضا کرده است.

رونمایی
1405/06/02 - 08:52- هوش مصنوعي

رونمایی آنتروپیک از مدل سایبری میتوس 5

شرکت آنتروپیک استفاده دفاعی از کلاود میتوس 5، مدل پیشرفته و محدودشده خود برای امنیت سایبری، را گسترش داده و قصد دارد قابلیت‌های آن را در محصولات و خدمات امنیتی ادغام کند.