about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

جاسوسان هلندی مچ هکرهای روس را گرفتند

سازمان جاسوسی هلند موفق به نفوذ در درون رایانه های مورد استفاده یک گروه هکری روس شدند که در حمله هکری به رایانه های حزب دموکرات آمریکا در سال 2016 نقش داشته اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ منابع خبری هلندی می گویند هکرهای وابسته به سرویس امنیتی و اطلاعاتی دولت هلند، به رایانه های یک گروه هکری روس به نام Cozy Bear نفوذ کرده اند.

این نفوذ در اواسط سال 2014 رخ داده و به مدت حداقل یک سال بی سروصدا ادامه یافته است. هلندی ها موفق شده اند حتی با استفاده از دوربین تصاویری از هکرها به دست آورند.

وزیر کشور هلند از اظهار نظر دقیق در مورد این اخبار خودداری کرده، اما روز گذشته از اینکه سرویس های امنیتی این کشور عملکرد خوبی داشته اند، اظهار خرسندی کرده است. سخنگوی رئیس جمهور روسیه نیز در واکنش به این اخبار گفته است: اگر رسانه های هلندی می خواهند بر آتش حملات ضد روسی در آمریکا بدمند، در حال انجام اقدامی هستند که محترمانه تلقی نمی شود.

منابع هلندی مدعی هستند که جاسوسان این کشور به قطع دسترسی هکرهای روس به رایانه های وزارت خارجه آمریکا در اواخر سال 2014 کمک کرده اند و این امر باعث سپاسگذاری جاسوسان دولت آمریکا شده و آنها به همین علت برای طرف هلندی کیک و گل فرستاده اند.

رسانه های غربی Cozy Bear را یکی از دو گروه هکری روس وابسته به دولت تلقی می کنند که در سال 2016 به رایانه های کمیته ملی دموکراتیک وابسته به حزب دموکرات امریکا نفوذ کردند. گروه دیگر Fancy Bear نام دارد.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.