about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

جابه‌جایی به شیوه‌ی مایکروسافت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ یکی از قدیمی‌ترین رویاهای انسان، دست یافتن به قابلیت تلپورت و جابه‌جایی لحظه‌ای در تمام سطح جهان، است. محققان هنوز هم به زمان زیادی برای دست یافتن به این سطح از فناوری نیاز دارند؛ اما شرکت مایکروسافت یک فناوری با نام هولوپرتیشن (holoportation) را معرفی کرد که می‌تواند تصویر کاربران هدست هولولنز را به‌صورت سه‌بعدی، بدون تأخیر و هولوگرافیک به یکدیگر نشان بدهد.
شرکت مایکروسافت جزئیات نحوه‌ی عملکرد فناوری هولوپرتیشن را اعلام نکرده است. این فناوری با ترکیب دوربین‌های مخصوصی که روی چند پایه قرار گرفته‌اند و هدست هولولنز کار می‌کند. این فناوری به کاربر اجازه می‌دهد صدا و تصویر مخاطب خود را در اتاق داشته و با آن تعامل کند. این دوربین تمام حرکات کاربر را شناسایی و کمک می‌کند تا کاربر، مخاطب را در دنیای واقعیت افزوده مشاهده کند.
تعامل ذکر شده به صورت واقعی و فیزیکی نخواهد بود؛ زیرا هدست هولولنز مایکروسافت از این توانایی بی‌بهره است. در واقع تصویر مخاطب در این فناوری، در هوا شناور بوده یا روی میز و صندلی اتاق کاربر نمایش داده می‌شود.
فناوری هولوپرتیشن اولین بار، ماه گذشته و در زمان برگزاری اجلاس تد (TED)، با همکاری ماکروسافت و سازمان‌ ناسا معرفی شد.
شرکت فیس‌بوک نیز مدتی قبل اعلام کرد قصد دارد با استفاده از هدست واقعیت مجازی خود، امکان تلپورت مجازی بین مکان‌های مختلف را فراهم کند.

 

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.